wie van naruto sasuke kakashi en sakura ben jij

Zul je wel zien.

Mogelijke uitkomsten

Uzumaki Naruto (21 x uitgekomen)

rank : Genin

leeftijd : 13

houdt van : Sakura

ultime jutsu : Oryoke no jutsu (sexy no jutsu) zie 3e plaatje

team genoten : Uchiha Sasuke , Haruno Sakura & Hatake Kakashi

Achtergrond: Naruto is de gene die de Kyuubi in zich heeft toen de 4e hokage hem in hem opsloot en sinsdien haten alle dorpelingen hem op de kinderen na want die weten het niet, Naruto toen ook nog niet. hij is de gekste, ondeugendste, vrolijkste en de meest hyperactieve Genin die er bestaat. omdat hij al zn hele leven een wees is geweest had hij niemand om gecomplimenteert door de worden en had geen ouders liefde. dus om aandacht te krijgen deed ie vanalles of het negatief was of niet..dus door de ergste grappen uit te halen. hij is sasuke's grote rivaal maar ook zn beste vriend. Ook had hij toen hij slaagde van de academy de allerlaagste scores van de hele klas.

Uchiha Sasuke (138 x uitgekomen)

Rank : genin

clan : Uchiha

specialitiet : sharingan en surikens

Leeftijd : 13

houd van : niks

ultime jutsu : fire element : Grand fireball techniek

team genoten : Uzumaki Naruto & Haruno Sakura

achtergrond : toen hji jong was ( 9 jaar ofzo) heeft zijn oudere broer zijn hele clan uitgemoord, daardoor had hij gezworen wraak te nemen op hem. in de academy haatte de meisjes Naruto (wat hem kon schelen) en hielden van Sasuke (wat hem niets kon schelen) zijn specialiteit is de sharingan(dat zal ook weer op een andere pagina worden uit gelegt) hij heeft een coole houding en een koude persoonijk heid (dat niet altijd zo was) hij is Naruto's ultieme rivaal maar ook zn beste vriend.

Haruno Sakura (19 x uitgekomen)

rank : Genin

leeftijd : 13

houd van : Sasuke

meest gehoord(japan) : sasuke-kun

ultieme jutsu : geen

achtergrond : Sakura is een gewoon meisje die goede scores haalde op de academy en heeft gewoon vrienden en familie, ze haat naruto (die van haar houd) en houd van sasuke (die haar haat) het is pijnlijk voor haar maar het is zo, valt niks aan te doen. Ze doet altijd haar best om op te vallen voor sasuke. ze is de zwakste van de team 7... door haar inner sakura noemen kijkers haar gek maar ik noem haar liever prettig gestoord:P zoals ik al zei ze is de zwakste van team 7 maar tijdens het chuunin examen word ze steeds beter.

Hatake Kakashi (69 x uitgekomen)

rank : Jounin

specialiteit : Sharingan

leeftijd : 26

houd van : zijn boek icha icha paradise ( icha icha = come come)" vies boekje"

ultime (enige orginele) jutsu : Chidori

achtergrond : Hatake kakashi, ook wel copy ninja genoemd, hij kijkt uit zijn "oog" alsof hem helemaal niets interesseert maar als hij serieus is, is ie best wel cool , hij heeft zjin voorhoofd beschermer zo scheef zitten omdat hij daar achter zijn sharingan verbergt hij heeft maar een oog zo, niet als sasuke heeft hij 2. hij heeft wel meer dan 1000 ninjutsu technieken gecopieert, zijn enige orginele techniek is de chidori. hij is de leiding gevende Jounin van team 7. verder is er niet zo heel veel over kakashi bekent.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • NicoleStyles

    Kakashi hatake<3(H)

    1 decennium geleden
  • Sisyphus

    Sasuke :)

    1 decennium geleden
  • dbzfannie

    Sasuke <3

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    Kakashi (H)

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Sakura Haruno. Ach ja, beter Medical ninja, dan wat ik nu op deze school doe.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?