Mya Roth heeft nooit haar echte vader gekend en haar moeder wil haar ook niks over hem vertellen. Haar stiefvader Marc noemt ze dan ook vader om toch een vaderfiguur in haar leven te hebben. Een paar maanden lang vonden er moorden plaats in Beacon Hills, haar woonplaats, die niet te verklaren waren. En ineens hielden ze op. Ook daar had niemand een verklaring voor.
      En dan ineens sterft er weer iemand, niet zomaar iemand, het is Marc en niemand kan verklaren hoe hij stierf. Er zijn geen tekenen van een aanval van dieren zoals bij de vorige moorden, niks. Het meest logische was een hartaanval waar het dan ook op wordt afgeschoven. Maar Mya gelooft het niet. Ze willen uitvinden wat er aan de hand is en ontmoet drie nieuwe mensen die haar antwoorden verschaffen. Alleen zijn het niet de antwoorden die ze had verwacht.
      Zij is de enige die Beacon Hills kan redden van de ondergang, van de heksen, van de alpha Pack. Maar daarvoor moeten mensen haar wel eerst vertrouwen. En hoe je dat beter dan hun te helpen?


Cover van Lenah
Soundtrack
I don't own Teen Wolf
©Peredhil

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 248 210 1 decennium geleden
Hoofdstuk één 806 270 1 decennium geleden
Hoofdstuk twee 629 196 1 decennium geleden
Hoofdstuk drie 808 207 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen