Goodbye my Love




Alex Pettyfer, is op jonge leeftijd verliefd geworden op ene Leonora. Toen Leonora 16 was besloten ze samen te gaan worden in Londen, alles leek voorbestemd te zijn. Het feit dat ze haar tweeling broer Louis minder zag maakte haar niet verdrietig, ze had immers haar liefde gevonden.
Louis vond Alex de perfecte jongen voor zijn oogappel, ze hadden met hun drieën de grootste pret. Louis kreeg de grootste steun van Leonora toen hij mee deed aan de wedstrijd die zijn leefde compleet veranderde. Leonora en Louis zagen elkaar niet meer, ze belden bijna niet meer en soms spraken ze elkaar eens via Skype. Maar nu ze elkaar terug gevonden hebben, moet Leonora afscheid nemen van haar grote liefde...



Meet One Direction


Na de pijnlijke telefoon die Leonora kreeg met het slechte nieuws over Alex. Besluiten de jongens Leonora op te vangen. Louis doet er alles aan, zijn beste vrienden helpen hem want ze zien hoe hard ze er beide van afzien. Niall die buiten Louis de beste band heeft gekregen met Leonora, vind het verschrikkelijk om haar zo te zien, zijn hart breekt voor de tweede keer. Terwijl hij weet dat het nog een derde keer kan gebroken worden want Harry heeft immers ook gevoelen voor haar. Maar hoe reageert te tweeling hier op..





Will she fall in love with Harry or will she prefer Niall





This is the story of Leonora Tomlinson

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Trailer.. 25 162 1 decennium geleden
1.1 Louis 485 168 1 decennium geleden
1.2 Leonora 692 224 1 decennium geleden
1.3 Leonora 534 256 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen