Dus, het is weer kerstvakantie, en ik ga me waarschijnlijk helemaal kapot vervelen! En dus heb ik een project voor mezelf opgezet: Songfics! Je kunt een request achterlaten als reactie op dit verhaal, in het topic op het forum (Hier), of je stuurt een pb'tje.

De meeste zullen in het engels zijn, maar als je perse een songfic in het nederlands wilt moet je dat er even bij zetten. Daarnaast kun je ook erbij zetten waarover het moet gaan, maar je mag dat natuurlijk ook leeg laten, dan verzin ik zelf wel wat. (Dan is er een grote kans dat ik er een Superhusbands/Lukiano story van maak, iets met een OTP van me. Gayness dus.) Ik wil ook best fanfiction schrijven ,maar niet over 1D of Justin Bieber ofzoiets. Iets wat in mijn intresses ligt. Avengers of andere Marvel zooi (SUPERHUSBANDS! =D), Glee, Harry Potter, Hungergames, LOTR, of iets in die richting.
Zowat alle liedjes zijn wel welkom, alleen het liefste wel met een ietwat diepgaande tekst, die ergens over gaat.

Anyway, enjoy, en ik stuur een pb als je request online staat! :3

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Guts- All Time Low 2106 315 1 decennium geleden

Reageer (2)

  • Capsicle

    @Surgeon: Niet echt heel erg, zit nu meer op ArchiveofOurown eigenlijk... :$ Maar ik kan wel iets voor je proberen, als je wilt? Zeg niet dat ik het af ga krijgen, bne eigenlijk heel slecht met prompts afmaken..

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Schrijf je nog steeds?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen