I've always thought life would be perfect when I would be with him. That was the biggest lie I have ever told myself.

Het leven van Esther staat op z'n kop wanneer ze een relatie krijgt met used-to-be-best male friend en popster Liam Payne van de boyband One Direction. In haar gedachten is het een sprookje, maar het echte leven bewijst iets heel anders. Ze krijgt te maken met allemaal negatieve factoren van buitenaf en lijkt het nut van de relatie niet meer in te zien, of gaat het nog dieper dan dat?

Female best friend Ruby is degene die hun op een niet al te subtiele manier heeft gekoppeld, nadat haar beste vriendin Esther haar hart bij haar had uitgestort. Wordt dit een dieptepunt in hun vriendschap? Zal Esther dit haar kwalijk nemen? En zal Ruby's relatie met mede-bandlid Harry er onder lijden? Of zal ze onder de haat van de fans -die zij nog wel het meest van iedereen krijgt- bezwijken?

Nu Emma Niall's 'prinses' is, lijkt haar geluk niet op te kunnen. Alleen de 'girlfriend-crew' lijkt haar niet te accepteren. De enige die nog een beetje aardig tegen haar doet is Ruby, maar de rest lijkt niets van haar te willen afweten. Kan haar relatie met Niall dit volhouden? Of zal de druk van de andere meiden haar liefde doen verminderen?

Wanneer zijn vriendin vreemd gaat met een of andere jongen, is Louis er meteen klaar mee. Vreemdgaan is not-done for hem. Hij lijkt niet helemaal lekker in zijn vel te zitten. Hij maakt minder grapjes en is zichzelf niet meer. En wat als hij gevoelens krijgt voor de vriendin van een van z'n mede-bandleden?

Zayn is helemaal happy met z'n nieuwe vriendin Josje en wanneer ze ook nog eens goed in de 'girlfriend-crew' valt, lijkt alles helemaal goed te zijn. Maar dan lekt er allemaal privè-informatie over hem, wat hem slechte publiciteit oplevert. Hij begint te twijfelen aan zijn relatie. Is ze eigenlijk wel te vertrouwen?



- Ik ben heel lang uit het schrijven geweest, dus moet weer een beetje inkomen (:
- Ik weet nog niet wat ik allemaal ga laten gebeuren, ik laat m'n writing-skills gewoon hun gang gaan en dan zien we wel wat er gebeurd.
- Nederlands geschreven, Engels gesproken.
- Als je tips of ideeën hebt, zijn die altijd welkom (:

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
01 - Shine Bright Like a Diamond - Esther 879 316 1 decennium geleden
02- The Stars Remind Me of You - Ruby 899 176 1 decennium geleden
03 - Show you off, tonight I wanna show you off - Niall 1091 154 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen