Dit verhaal gaat over allemaal dieren, katten honden konijnen vogel wat dan ook. Zelfs ijsberen! Ze gebruiken kruiden en planten voor hun wonden.
De dieren jagen niet op elkaar, ze zijn allemaal vrienden behalve ratten. Op ratten word gejaagt en er zijn ook de slechte ratten die in het riool leven en soms naar het dierenbos komen om de dieren aan te vallen. Katten hebben hun eigen taal, maar andere dieren ook. (Warrior cats lezers, katten spreken warrior cats taal!!) Ze hebben gezworen elkaar geen pijn te doen en zo. Ieder dier heeft zo zijn voordelen: Katten kunnen goed ruiken, konijnen kunnen goed horen, honden kunnen ook goed ruiken ijsberen kunnen goed zwemmen vogels kunnen vliegen etc, etc etc. Er is echt ieder dier, behalve supergrote olifanten enzo, die verpletteren anders de vogels nog ofzo O_o De dieren leven in vrede maar wat als de ratten nou eindelijk slim worden?
En wat als het winter word? Dan zallen alle prooiratten (zo noemen de dieren de hulpeloze ratten die niets kunnen en zwak zijn) alle prooiratten zullen in hun hol of wat dan ook schuilen voor de vreselijke sneeuw waardoor de dieren zullen verhongeren! En wat als de mensen het bos ondekken en het willen verbouwen? Waar moeten de dieren dan heen en worden ze wel gewaarschuwd? De hoofdrolspelers zullen hier achter komen..

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Characters 366 153 1 decennium geleden
The Peacefull Life. 981 182 1 decennium geleden
So much news! 951 156 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen