Proloog
Op het eerste gezicht leken Samantha, Juliët, George en Tom op vier gewone tieners. Samantha was een vrolijk meisje van vijftien dat in Polen woonde met haar moeder en vader. Ze had van die hele lichtblonde haren die tot haar onderrug reikte. Ze had lichtblauwe ogen en was de slimste leerling van de klas.
Juliët was daarentegen een meisje in Australië. Ze was een echt amazone en reed vaak op de wilde paarden op de velden vlak bij hun huis. Een oude boerderij, Hier woonde ze met haar vijf jaar oudere broer. Juliët had donker bruine haren die meestal in een staart waren gebonden. Ze had donkergroene ogen en een dikke laag sproeten op haar vrolijke gezicht. Ze was net vijftien geworden.
George was een aardige jongen van zestien die in Frankrijk woonde. Hij had blond haar, blauwe ogen en woonde op zich zelf in een flat op de zesde verdieping. Hij was een stille jongen en zijn beste vriend was zijn overleden broer geweest.
Tom was een jongen uit Engeland. Hij woonde in een huis aan de zee met zijn ouders en zusje. Hij had bruin haar en bruine ogen. Vaak maakte hij lange boswandelingen met zijn zusje.
Oftewel vier doodnormale jongeren. Maar alle vier hadden ze een moedervlek in hun hals in de vorm van een pootafdruk.
Een pootafdruk van een wolf.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Small, Medium en Large. 1104 182 1 decennium geleden
Eerste ontmoeting. 2188 179 1 decennium geleden
De jacht. 988 186 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen