''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Charly Deep verliest haar moeder op 17 jarige leeftijd. Haar moeder, Loren Green sterft aan hartkwalen. Charly vecht tegen haar verdriet en een diepe vermoeidheid. De dood van haar moeder verandert echter haar gehele leven.
Het gebrek aan een biologische vader plaatst haar in een zeer lastig parket. Ze heeft slechts twee opties, twee keuzes. Ze kan bij de ex man van haar moeder gaan wonen of ze wordt in een pleeggezin geplaatst. Omwille van haar leeftijd mag ze niet, al dan niet begeleid, zelfstandig gaan wonen. Geen van beiden opties spreekt haar aan. Marcus Terens, de ex van haar moeder, is namelijk nooit voor haar van betekenis geweest bovendien wilt hij de volmacht over Charly niet. Marcus en Loren waren al lang samen al was Charly nog maar net op de hoogte van hun relatie. Charly zette zich volledig af tegen Marcus. Ze wilde niet dat hij haar vaders plek innam. Anderzijds wilde ze niet reizen van pleeggezin naar pleeggezin.
Er blijkt slechts één oplossing mogelijk. Ze gaat op zoek naar haar biologisch vader en loopt in die zoektocht Ivan Bends tegen het lijf. Hij beweert dat hij haar biologische vader is. Dat is echter niet zo. Toch weet hij haar te overtuigen van zijn gelijk. Charly is dan ook volledig verblindt door haar verdriet. Ze wilt alleen steun en dat wordt haar aangeboden door Ivan.
Dat blijkt achteraf gezien slechts een masker. Ivan wilt haar niet troosten daarbovenop kent hij haar vader. Op een welbepaalde dag ontvoert hij Charly. Ivan Bends blijkt een crimineel te zijn.
Charly is niet zijn enige slachtoffer de 18 jarige Alex is ook ontvoert door Ivan. Ivan schrijft brieven naar de ouders van Alex en naar Charly haar vader. In die brieven vermeldt hij de omstandigheden waarin Alex en Charly leven. De beiden tieners worden verplicht om de brieven te lezen voordat ze verzonden worden. Voor elke brief die hij verstuurt vraagt Ivan geld. De ouders betalen keer op keer. Soms krijgen zij goed nieuws meestal krijgen zij slecht nieuws. Ivan is dan ook allesbehalve een lieve man. Ondertussen heeft de politie door gekregen dat een 17-jarig meisje zou zijn ontvoerd. Deze zaak zou te maken kunnen hebben met de zaak van de destijds 17-jarige Alex Tate, die na een avond uit, plotseling verdween. Hiervoor sturen ze Max Simons en zijn zoon op pad. Zullen zij de tieners weten te vinden?

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Voorwoord. 22 107 1 decennium geleden
Een. 201 119 1 decennium geleden
Twee. 134 205 1 decennium geleden
Drie. 324 106 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen