Story: I wanna kiss you on the lips and hold you tight. (beetje lange titel, ik weet het)

Hoofdpersonen: Dana(18), Eddy(20) en Bennie(15).

( http://data.whicdn.com/images/23144243/alternative-blonde-cool-cute-girl-Favim.com-305957_large.jpg )

Naam: Dana Newsbury-Kenninghton
Karakter: Dana is een meisje met pit, maar je kunt haar echt vertrouwen. Dana heeft een slecht verleden achter zich. Ze is zonder haar moeder opgegroeid en weet daarom vaak dingen niet die haar moeder haar zou moeten leren. Ze heeft een hekel aan knuffelen en zoenen, omdat ze dat simpelweg nooit heeft gehad en het liefst zit ze de hele dag achter haar computer gekluisterd zonder eten en drinken. Ze verwaarloost zich in dat opzicht heel erg, soms zit ze dagen zonder slaap achter de computer en typt ze verhalen. Daar is ze dol op. Ze heeft al ellenlange verhalen in een document opgeslagen die ze dan later helemaal weer wist. Verhalen over haar moeder, verhalen over haar vader, verhalen over haar broertje, van alles. Haar vader is na de dood van Dana's moeder flink achteruitgegaan.
Uiterlijk: Dana heeft van nature donkerbruin haar, maar omdat ze het vaak verft heeft het nu een blonde kleur met witte vloed. Dana heeft amandelvormige bruine ogen met een speels tintje erin. Hiermee heeft ze al veel jongens aan haar vinger gewonden. Een wat valige kleur siert haar huid, ze komt niet vaak buiten en heeft dus ook geen lekker kleurtje.
Extra: Dana heeft een vriendengroepje waarmee ze soms optrekt, ze houd niet van buiten komen maar soms moet het van haar vrienden. Deze 'vrienden' zijn niet wie ze zouden moeten zijn. Ze hebben Dana helemaal op het verkeerde pad getrokken. Dana rookt, gebruikt drugs en ze drinkt buitenshuis enorme hoeveelheden alcohol.

( http://24.media.tumblr.com/tumblr_m02fsm83Tl1rpg1eso1_400.jpg )

Naam: Eddy McFall-Petason
Karakter: Eddy is een stille jongen, hij houdt van rust en stilte en is veel op zichzelf. Toch is hij vaak buiten zijn huis. Hij behoort samen met Dana bij het groepje 'vrienden'. Zijn leven was hiervoor heel anders, door de groep is hij wat minder op zichzelf geworden, en wat teveel op anderen. Hij heeft overal een mening over en heeft een hekel aan andermans mening. Het liefst brult hij daar hard doorheen. Het maakt hem niet uit.
Uiterlijk: Eddy is een knappe jongen met kort bruin haar, een beetje zoals Justin Bieber. Hij heeft kleine maar toch goed zichtbare bruine ogen waarmee hij ieders blik doorbrandt. Hij draagt elke dag een pet, het liefst zelfs tijdens het douchen en tijdens het slapen, maar dat verbiedt zijn vader hem. Zijn vader is erg streng, vandaar dat Eddy vroeger zo stil was. Nu met die vriendengroep is dat wel anders. Hij haat stilte en heeft vaak ruzie met zijn vader, tot slaan aan toe. Als Eddy's vader Eddy slaat, slaat Eddy gewoon terug. Zijn vader is niet zo gewelddadig, die deinst dan terug en zegt niets meer. Hiermee heeft Eddy de strijd gewonnen.
Extra: Eddy en Dana zijn goede vrienden dankzij de vriendengroep, maar gaan vaak ook buiten de groep met elkaar om. Zijn vader verbiedt hem dit, maar Eddy gaat toch. Eddy heeft gevoelens voor Dana ontwikkelt, direct toen hij haar in de groep zag.

( http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3pwbkKmaw1rpg1eso1_500.jpg )

Naam: Bennie Newsbury-Kenninghton
Karakter: Bennie is een leuke jongen met net als Dana een slecht verleden achter zich. Bennie is het broertje van Dana en daardoor ook zonder moeder opgegroeid. Hij mist haar nog elke dag. Bennie is vanbuiten een stoere jongen met een sixpack en een leuk karakter, maar vanbinnen is hij dat onzekere jongetje van 9 nog die zijn moeder verloren is. 's Nachts huilt hij zichzelf in slaap, 's Middags zit hij aan een fles Bacardi-Cola. 's Ochtends word hij wakker met een enorme kater en is hij alles wat gister gebeurde helemaal vergeten. Net als Dana zit hij in 'de vriendengroep'.
Uiterlijk: Bennie heeft zijn uiterlijk meezitten, hij heeft een knap figuur en totaal geen heupen. Hij heeft flink wat uurtjes in de sportschool doorgebracht en hierdoor een prachtig eindresultaat. Zijn wasbordje. Hij is er trots op maar eigenlijk ook weer niet. Hij heeft zijn wasbordje alleen omdat elke jongen in 'de vriendengroep' deze heeft. Bennie had er geen en werd uit de groep gekickt tot hij er wel een had. Na weken in de sportschool heeft hij er dan eindelijk een en kan hij weer in de groep. Hij was blij met de groep, dankzij hen had hij op school veel vrienden. Hij durfde zijn onzekerheid aan niemand te tonen.
Extra: Bennie is verliefd op een meisje uit groep, Thirza. Thirza is een stoer meisje met aan een kant een kaal hoofd en aan de andere kant een enorme bos haar. Bennie had het gevoel dat zij hem ook leuk vond, ze spraken vaak af bij haar thuis en dan was het enige wat ze deden praten, praten en praten. Hij had het gevoel dat zij hem echt begreep.

Het verhaal:

Dana, Bennie, Thirza, Eddy en Kimberly zitten een 'vriendengroepje'. Ze spreken 's Middags vaak af en dan drinken ze zich helemaal lam, roken zich helemaal stuk en dan gaan ze 's Avonds naar een kroeg om daar de pret te verpesten. Er gebeurt van alles, ze zijn altijd samen en zitten ook allemaal op dezelfde school. Wat ze alleen niet van elkaar weten is dat ze allemaal met een geheim schuilen.. Dana is verliefd op Eddy, maar Eddy ook op haar. Dit weten ze niet van elkaar. Ze denken allebei dat ze geen schijn van kans bij elkaar maken. Bennie is verliefd op Thirza, en probeert het op zoveel mogelijk manieren te laten blijken maar Thirza negeert het. Thirza's moeder slaat haar voortdurend als ze weer is dronken is, Thirza is er ziek van, en verbergt haar blauwe plekken met lange mouwen en lange broekspijpen. Zelfs in de zomer draagt ze geen korte topjes of hempjes, maar lange, hoge coltruien. Kimberly is lesbisch en durft dat tegen niemand te zeggen. Ze is stiekem verliefd op Dana en schaamt zich hiervoor. Zo gebeuren er nog veel meer dingen in 'de vriendengroep' die ze niet van elkaar weten.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Chapter I(One) 1110 179 1 decennium geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen