One shots.
Ook op aanvraag.
Kies je artiest!
Ik doe ook bromances (:
Enjoy!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Michael Clifford - let the rain take or worry's away. 1726 524 1 decennium geleden
Zayn Malik - I wanna save you 1020 276 1 decennium geleden
Wachtlijst 133 242 1 decennium geleden
Luke Hemmings - sometimes love hurts 1035 367 1 decennium geleden
Michael Clifford - Living without your love 1974 403 1 decennium geleden
Luke Hemmings - I can see the beauty in your eyes 764 311 1 decennium geleden
Beau Brooks - I guess I'm just lucky 929 313 1 decennium geleden
Harry Styles - be mine forever 1216 210 1 decennium geleden
Zayn Malik - I wanna save you (deel 2) 878 244 1 decennium geleden
Niall Horan - sometimes love just disappears 1494 216 1 decennium geleden
Let me be the one to save you - Ashton Irwin 848 197 1 decennium geleden
! 111 125 8 jaar geleden

Reageer (9)

  • iLufU

    Niall Horan


    Naam: Lisa Collins
    Situatie: Lisa komt Niall tegen bij haar beste vriend Liam. Omdat Lisa zo verlegen is klapt ze helemaal dicht van zodra iemand die ze niet kent of nog niet goed kent in haar buurt komt. Niall is op de één of andere manier geïnteresseerd in haar en wil haar wat losser krijgen wat zeer moeilijk verloopt. Hij is wat jaloers op Liam omdat ze bij hem wel haarzelf is.
    Karakter: Lisa is een heel erg verlegen meisje. Ze is bang voor wat anderen van haar vinden en durft niemand behalve de mensen die ze echt goed kent in de ogen te kijken. Zelfs niet als het vrienden zijn van haar beste vriend. Zelfs als is haar beste vriend bij haar toch klapt ze dicht als er onbekenden in hun buurt komen, ze durft dan zelfs bijna niet meer tegen haar beste vriend praten.
    Ze beseft niet dat ze een geweldige persoonlijkheid heeft

    8 jaar geleden
  • chanyeoI

    Hi, ik weet niet of je hier nog aan schrijft, maar ik wil er graag een aanvragen...

    9 jaar geleden
  • SanneHoran

    Een one shot met ashton please :)

    1 decennium geleden
  • HEMMlNGS

    Met Luke Hemmings alsjeblieft! :3

    Situatie:
    Als nieuweling is alles moeilijk. Daar is iedereen het unaniem over eens. De nieuwe leefomgeving, de nieuwe school, het nieuwe werk, nieuwe mensen, nieuwe vrienden. Alles. Je moet alles opnieuw doen, en vanaf onderaan de ladder weer omhoog klimmen.
    Nieuw op school is de blonde Harper Paisley. Vanuit Amerika verhuisd naar Australië, samen met haar broer. Haar ouders zijn nog niet zo lang geleden omgekomen in een auto-ongeluk, en dat heeft flink impact gehad op Harper en haar broer, Jace. Hij stelde voor te emigreren naar Australië, zoals hun ouders jaren geleden al eens voorgesteld hadden. Harper stemde hier maar al te graag mee in.
    Op haar nieuwe school lijkt er wel een soort monarchie te zijn. Kom je uit een welgesteld gezin, dan mag je blijkbaar alles doen wat je wilt, kom je uit een “arm” gezin, kan je maar beter ophoepelen. Aangezien Harper geen ouders meer heeft, en haar broer alleen maar een baantje als automonteur kon krijgen, word zij in eerste instantie met de stempel “arm” afgeschilderd.
    Binnen de kortste keren word ze vrienden met de jongens Ashton Irwin, Calum Hood en Michael Clifford. Alledrie zijn zij met dezelfde stempel afgeschilderd, maar vermaken zich prima met hun eigen vrienden. Harper word dan ook meteen met open armen ontvangen.
    Al snel heeft Harper door dat bovenaan de “sociale ladder” Luke Hemmings staat. Sinds zijn vader directeur van de school is, is dat natuurlijk logisch. Harper heeft al meteen een slechte indruk van hem, gezien zijn gedrag tegenover anderen.
    Dan besluit ze er zelf wat aan te gaan doen. Zij zal laten zien dat een “arm” iemand zich ook wel tot bovenaan de ladder kan werken, en als dat ruzies betekend met populaire Luke, dan is dat maar zo.

    Titel: Checkmate.

    1 decennium geleden
  • Viktor7

    Wie: Calum Hood
    Situatie: Ik weet niet echt een situatie sorry.. Het enige wat ik kan bedenken is dat Calum en Iris elkaar ontmoeten tijdens een meet en greet bij een 5sos concert in Sydney :)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen