Wat ik graag wil weten:

Naam:
Bromance:
Geen bromance wie speelt er in:
16+:
Situatie:

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Wachtlijst 8 159 1 decennium geleden
Fotoshoot ~ ft. Louis Tomlinson 881 299 1 decennium geleden

Reageer (4)

  • kimmss

    Naam: Kim
    Bromance: x
    Geen bromance wie speelt er in: Niall
    16+:nee
    Situatie: Kim en Niall hebben elkaar leren kennen via twitter, ze kunnen het heel goed met elkaar vinden. Niall krijgt langzaam gevoelens voor haar. Dan besluit Niall om bij kim op bezoek te gaan, hij had haar telefoon nummer al en nu ook haar adres via whatsapp. En wanneer hij haar ziet valt hij als een blok voor haar... en kim stiekem ook voor hem

    1 decennium geleden
  • Memorie

    Naam: Daphne
    Bromance: Nope
    Geen bromance wie speelt er in: Louis
    16+: Jupp
    Situatie: Daphne heeft haar grote wedstrijd, Kickbox. Als ze ziet tegen wie ze moet boksen wilt ze niet meer maar ze kan niet terug. Het is namelijk een vriend van vroeger, Louis. Alleen Louis herkent haar eerst niet maar na het boksen komen ze elkaar weer tegen en lopen ze samen naar huis. Daphne gaat met Louis naar zijn huis en als ze daar zijn hebben ze seks, Maar later komt er een vriend van hem binnen,Niall. En die ziet dat ze aan het doen zijn en hij loopt rood aan.

    Ik hoop dat je er iets van kan maken. ;)

    1 decennium geleden
  • Amonaris

    Naam: Julian
    Bromance: Nee
    Geen bromance wie speelt er in: Zayn
    16+: Ja
    Situatie: Zayn is beroemd en zit in 1D Julian en hij waren vroeger heel erg goed bevriend met elkaar. Maar door the X Factor is dat in een keer veranderd Julian heeft Zayn nooit meer gezien. Julian wil heel graag naar het concert van One Direction maar hij heeft te weinig geld. Dus besluit Zayn om Julian eens te gaan opzoeken en komt al snel bij Julian. Julian is verast. Maar opeens word hij verliefd op Zayn.. Hij wil hem zo graag kussen. Maar ja . Zayn geeft hem 1 ticket en backstage pas. Julian word helemaal gek . Na dat het optreden is af gelopen vraagt iemand aan Julian om even mee te komen. Niet veel later staat Julian in Zayn's kleed kamer en komt Zayn naakt binnen . Julian begint te blozen en daarna hebben ze seks.

    1 decennium geleden
  • Truestars42

    Naam: Romy
    Bromance: Nee
    Geen bromance wie speelt er in: Louis
    16+: Nee
    Situatie: Romy en Louis hebben hun eerste date nadat ze elkaar hadden ontmoet bij een fotoshoot

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen