Als Ashley Williams en Britt Clark door het bos lopen, wordt Britt door een vampier (Bella) gebeten. Vanaf dat moment veranderd er heel veel voor Ashley. Beide trekken ze bij de Cullens in. Britt vertrekt en de Cullens komen veel te weten over Ashley haar verleden. Carlisle transformeert haar en een jaar later gaan ze allemaal naar school. Maar wat als je verliefd wordt op die ene jongen die later wat ergs overkomt?



Btw; neem een abo! Ik waarschuw niet.
Auteursrechten bij: Stephenie Meyer.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
~ mededeling. 124 177 1 decennium geleden

Reageer (15)

  • JckSparrow

    Als alle hoofdstukjes er weer op staan ga ik lezen (ll')

    1 decennium geleden
  • MsNowOrNever

    Dit was echt het beste verhaal op deze site, I mean it!!! (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    ECHT SUPER!
    XXX MIRY CULLEN

    1 decennium geleden
  • Scarfie

    Verder!!!!!!!!! anders stuur ik de CIA op je af!! Ik heb hun nummer en koekiemonster is op vakantie in Italie!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Scarfie

    als je nu niet verder gaat ben je strafbaar volgens het wetboek van strafrechten 192, en anders stuur ik koekiemonster op je af

    1 decennium geleden
  • Scarfie

    verderverderverderverderverderverderverderverderverderverderverder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    je story is echt fantastisch!!!!!!!!! het is echt een van de beste story's op quizlet!!! en ik meen het!!!
    (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    trouwens dit is hoe ik jouw story vind
    (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    en dit is hoe ik reageer op jouw story
    (yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)
    en denk nou niet dat ik overdrijf! want dat doe ik niet!!!!!!!! je story is gewoonweg GEWELDIGFANTASTISCHCOOLMEGAGIGALEUKMOOILIEFSTOERSUPERFORMIDASTISCHMEGAMOOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen