Desiree is 17 jaar en rond de 1m70. Ze heeft lang bruin haar en reebruine ogen. Ze interesseert zich niet voor heel veel dingen, maar iets dat ze helemaal geweldig vind is stappen en jongens. Hierdoor komt ze nogal wel eens in de problemen, maar ze heeft zich er altijd uit kunnen redden. Dit is haar verhaal, ik hoop dat het jullie leuk lijkt. Hier alvast een voorproefje:

Ik draaide me om en keek recht in de ogen van Michael. ‘Wat zie je er weer prachtig uit vanavond Desirée’ zei hij en hij sprak mijn naam uit met een nare toon. Ik zuchtte en liep van hem weg, in zo’n kwal had ik echt geen zin deze avond. Ik zette me neer aan de bar en bestelde een biertje. ‘Wat doet zo’n prachtige dame als jij zo helemaal alleen aan de bar?’ zei een stem die ik niet kon plaatsen. Ik keek naast me en zag één van de mooiste jongens zitten die ik ooit heb gezien. Ik begon te blozen door hoe hij naar me keek, zijn ogen waren helderblauw met een donkere rand eromheen, zijn pikzwarte haren en zijn perfecte gezicht maakten het plaatje helemaal af. ‘Ik uhm…’ stamelde ik en keek weg. ‘Laat me raden, je kwam hier samen met vriendinnen maar die zijn allemaal al naar huis?’ gokte hij in een keer goed. Ik knikte en keek hem aan. O god, die ogen… Ik verdronk er gewoon in. Hij pakte mijn hand vast en wreef eroverheen met zijn duim, hij trok me voorzichtig van de kruk af en nam me mee naar buiten. Net voordat we de hoek om gingen naar de grote straat trok hij me mee een steeg in en voordat ik het wist lag ik vastgebonden achter in een busje.

Everyone says I should stop searching for true love, because true love will find me. But will it find me now that I'm their prisoner

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Chapter 1 - Introduced to a new school 645 166 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen