"Mijn naam is Orcram, ik ben een Orc.. Warlock, Destruction Warlock om precies te zijn. Mijn haar is lang, paars en achterover tot net tussen mijn schouderbladen. Mijn ogen zijn rood en mijn postuur is breed, zoals een Orc is.
Ik heers over de Shadow en de Fire spells. Ook heb ik een demon als vechtend hulpje. Zijn naam is Gelkol, het is een Imp.
Je zal wel denken dat ik, omdat ik over shadow, fire en demonen heers, heel evil en gemeen ben. Maar integendeel, ik ben gewoon een normale vriendelijke groene Orc die op zoek is naar avontuur. Maar op een dag ging het wel heel ver. Ik was gewoon op weg samen met mijn vriendengroep naar de hoofdstad van mijn soort. We hoorden een vreemd geluid toen we in de zeppelin stonden die ons naar de hoofdstad zou moeten brengen. We vlogen boven zee toen de aandrijving ermee kapte. Het leek wel of de zwaartekracht op ons duwde, want we stortte keihard naar beneden...
Een paar millimeter boven het water werd het zwart...
Nu wordt ik plots wakker op een koude plek.. Een dagje weg met m'n vrienden in de hoofdstad loopt uit tot een vreemde teleportatie naar een vreemd land.. Een vreemd land met heel veel sneeuw, weinig bomen en hele hoge bergen.
Skyrim heet het, heb ik mij laten vertellen..
Maar hoe, en waarom? En waar zijn al mijn vrienden..? Dit land zit vol geheimen, gekken, vrienden, vijanden, grotten en kastelen.. Vampiers en weerwolven zijn ook aanwezig heb ik mij laten vertellen..
Wat ik hier heb beleefd.. Is gigantisch groots...
"

-Orcram

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Het begin in de inn 1329 149 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen