Nathalie's broer wil haar niet meer zien, haar moeder is van de aardboden verdwenen en haar vader zit vast in de gevangenis wegens illegaliteit, hoewel er niet bekend is wat haar vader heeft gedaan.
Ze heeft niemand om naar terug te keren, dus besluit ze het werk van haar vader op te pakken en het onderzoek af te maken waar hij aan begonnen is. Hiervoor moet ze naar een wereld zonder naam, vol mysterieuze wezens met een nogal eigenwijze moeder natuur.
Lees hier een verhaal over Pokemon, maar dan anders!


Belangrijke informatie met betrekking tot het verhaal:
1. Met hard trainen leren pokemon nieuwe technieken, maar als je het reëel bekijkt zullen ze de oude niet zomaar vergeten, dus ook in dit verhaal niet.
2. Pokemon hebben geen level zoals in de game, ze worden sterken naarmate ze meer trainen.
3. In een pokemon gevecht help je je pokemon, maar vecht jij niet. De pokemon bepaald wat hij/zij doet, jij helpt alleen met opmerkingen hier en daar (zoals, 'Kijk uit!' of 'Grijp hem bij zijn staart en elektrocuteer hem!', maar je verteld niet welke move hij MOET doen).
4. Je mag niet zomaar een trainer worden, het is namelijk belangrijk dat je je pokemon geen mentale (of ongewenst fysieke) schade toe brengt. In het egt zou je ook niet ieder dier voor de lol op elkaar in laten rammen. Bekijk het als een sport: niet iedereen mag een schutter worden!
5. Als je geen pokemontrainer bent mag je wel in bezit zijn van een pokemon, maar deze pokemon mag onder geen enkele omstandigheid gelinkt zijn aan een pokeball; dat is strafbaar!
6. Pokemon zien er realistisch uit. Bijvoorbeeld: http://browse.deviantart.com/art/Realistic-Pokemon-Season-1-374441916
(lang leven deviantart!)


Heb je vragen, ik beantwoord ze graag! Je mag ze mailen maar ook in mijn gastenboek neerzetten.
NOTE: ik ben dyslectisch, sorry als er fouten instaan! Natuurlijk mag je mij hier ook op aanwijzen ;)!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. De reis 742 181 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen