Murder in Northwich

Ik kruip in de huid van de 17 jarige Elizabeth Sunday. Elizabeth woont met haar ouders in Northwich. Ze heeft 1 oudere zus , ze kunnen niet goed met elkaar opschieten . Ze hebben wel eens regelmatig en hevige ruzie maar als het er op aan komt steunen ze elkaar en nemen het voor elkaar op.

31 oktober 1976

Het is de vooravond van halloween . Iedereen loopt verkleed door de straten van Northwich . Sommige gaan langs bij deuren , maar de meeste van Elizabeths leeftijd naar een feest in de buurt . Ze ga die avond naar een feestje een paar straten verder van haar huis . Ze amuseer zich die avond heel goed , het is ook de mooiste avond van haar leven. Want er gebeuren namelijk bijzondere dingen . Als ze thuis komt is niemand thuis haar ouders zijn een weekje op vakantie en haar zus zou vast niet thuis zijn. De volgende ochtend werd ze wakker en doet een vreemde ontdekking in hun achter tuin. Ze loopt er naar toe en ze krijgt een in enorme schok te verwerken

Benieuwd hoe het verder loopt ? Neem dan een abo . Ik begin weer helemaal van het begin van de dag van halloween . Hopelijk klinkt het leuk een verhaal . Dan zal ik snel volgen met nieuwe deeltjes te schrijven .


Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Inleiding 173 240 9 jaar geleden
001 1534 249 9 jaar geleden
002 1124 195 9 jaar geleden
Kranten artikel de moord op Mackenzie 228 1632 9 jaar geleden

Reageer (3)

  • QueenIssy

    lijkt me een leuke story ! abo !

    9 jaar geleden
  • PippinToek

    Haha jeeey !!

    9 jaar geleden
  • Befour

    Je staat in de top! c:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen