Allerlei verschillende scènario's die ik ooit geschreven heb toen ik een ware Sasunaru fan was XD.
Aan de titels heb ik nooit gedacht dus ik heb ze ter plekke verzonnen (in het Engels want dat klinkt leuker). Eronder vind je een korte omschrijving van wat er in deze "bundel" zal staan.
En ja... sommige zijn 16+ en sommige zijn gewoon romantisch. (Zal erbij staan.)

The Drug 16+
Onderweg naar Konoha van een missie dat al afgerond leek te zijn, werd team 7 aangevallen door dezelfde mannen die ze eerder hadden moeten wegjagen. Naruto werd kreeg een enkele kunai's door zijn been waardoor hij niet kon stappen. Vervolgens hadden de mannen hem het bos ingesleurd zonder dat Kakashi en Sakura het merkten. Sasuke had nog net Naruto horen roepen en zette de achtervolging in. Toen vond hij de mannen die Naruto aan het bewerken was met een mes. Na het uitschakelen van de overvallers, merkte Sasuke dat alleen Naruto's kleren opengesneden waren en dat er verder geen wonden te zien was dan diegene op zijn been.
De vraag wat die mannen met Naruto van plan waren, bleef in Sasuke's hoofd rondspoken. Kwam hij juist op tijd om te voorkomen dat zijn teamgenoot vermoord werd of was het iets anders?


Last Wish
De gerucht ging te ronde dat Naruto na een zeer gevaarlijke missie ernstig gewond is toegekomen. Zijn leven hing aan een zijden draadje. De geruchten... waren juist. Tsunade probeerde alles om Naruto's situatie stabiel te houden. Maar zelfs samen met Sakura en andere helers van de stad, werd hij niet beter. Naruto Uzumaki, de jongen die nooit zou opgeven, zou binnenkort zijn laatste adem uitblazen en dat besefte hij maar al te goed. Zijn laatste wens zou hij echter wel in vervulling willen gaan : Sasuke zien. Dit verzweeg hij echter tegen zijn vrienden. Alleen Tsunade wist ervan.
De geruchten verspreidde zich ook buiten Konoha. Diep in de schuilplaats van Orochimaru, kwam Sasuke te weten dat Naruto op sterven lag. Na lang twijfelen wilde hij hem zien. Hij kon het niet geloven en zag dit als een lokmiddel om hem terug naar Konoha te krijgen. Hij moest Naruto zien met zijn eigen ogen. Maar... zou hij wel op tijd kunnen binnensluipen zonder dat iemand hem ziet?


Unhappy Birthday
Sasuke merkte dat Naruto vreemd deed. Tijdens training presteerde hij minder. Niet dat er veel verschil was, toch kon hij zien dat zijn vechtlust iets wat verdwenen was. Al een week aan een stuk gaf hij geen opmerking terug als Sasuke hem opnieuw aan het plagen was. Hij glimlachte alleen gemaakt en trok zijn schouders op. Naruto praatte alleen als er hem iets gevraagd werd, hij ging telkens naar de oude school terug en ging op de schommel zitten die aan de grote eikenboom hangt. En het raarste van alles : hij liep niet meer telkens achter Sakura aan.
De reden van zijn gedrag, kwam Sasuke te weten toen Kakashi hem iets mysterieus gaf. Een in lichtbruin verpakt rechthoekig voorwerp.


Where are thou, Uchiha
Een Romeo&Juliet parody met Naruto Uzumaki als wanhopige Romeo en Sasuke Uchiha als geïrriteerde Juliet. Natuurljk begint alles bij een feestje in de Uchiha mansion waar Naruto samen met zijn vrienden Gaara en Lee naar binnen glipten. Tussen het feestvarken uit te hangen en het drinken, ontmoet heer Uzumaki, de jonge heer Uchiha. Naruto probeert Sasuke te overtuigen om ook wat te dansen en te drinken, die op zijn beurt hem bruut weigerde. Nadat het feestvarken hem een bangerik had genoemd, wilde de jonge Uchiha niet onderdoen voor hem. Allebei de jongens sloegen de glazen wijn één voor één achterover. Wie niet meer kon staan van de drank, was de zogenaamde "verliezer". Dat werd Naruto.
Sasuke merkte dat hij helemaal niet meer kon stappen zonder dat hij geholpen werd maar zijn vrienden hadden de mansion als verlaten. Zijn vader had hen buiten laten wippen zodra hij hen zag. Er was maar één oplossing : blijven slapen.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
The Drug [part 1] 1039 247 9 jaar geleden
The Drug [part 2] 588 256 9 jaar geleden

Reageer (2)

  • Snokky

    Dankje >u< Echt super bedankt!!

    9 jaar geleden
  • Luckey

    Leuke bundels verhaaltjes al xD
    Ik neem abo!!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen