The devil inside.





Bij mij wil je niet in de buurt zijn, je wilt me niet kennen en niet voelen, maar je zult me sowieso nooit zien. Hoe dan ook, ik ben je ergste nachtmerrie.


Heb ik je aandacht? Heel goed, dan is het nu tijd geworden om mezelf aan jou voor te stellen.
Ik ben Isis Black en ik ben verre van perfect. Het is mijn hobby om mensen hun leven te verpesten, te ruïneren en ze in het uiterste geval zelfs de dood in te jagen. Begrijp me niet verkeerd, af en toe is het gewoon nodig. Sommige mensen verdienen het.
Ik maak graag vriendjes en ben niet echt kieskeurig. Zo kan ik vandaag aankloppen bij je buurman, morgen kan ik bij je zusje op de stoep staan. Het ene moment ben ik graag bij iemand van dertien, een paar uur later voel ik me prima bij een oudere eenzame dame. Huidskleur maakt mij ook totaal niet uit, blank, getint.. al ben je zo groen als een doperwt, naar uiterlijk kijk ik niet.
Helaas is er niemand blij om mij te ontmoeten, iedereen wil zo snel mogelijk van me af. Maar als ik me eenmaal aan iemand heb gebonden, is het moeilijk om me kwijt te raken. Iedereen probeert mij kapot te maken, maar er is een heleboel voor nodig om míj dood te krijgen, ik geef niet snel op!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
#1. 237 227 9 jaar geleden

Reageer (3)

  • Selenaa123

    Klinkt goed!

    9 jaar geleden
  • mette3

    leuk, misschien word dit mij eerste abo op een story

    9 jaar geleden
  • Frisk

    ziet er leuk uit :) abo!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen