"Ik kwam voor het eerst in aanraking met drugs toen een oude schoolvriend me tegenhield bij de bioscoop. Hij had me in de gaten gehouden, zei hij. Hij wist dat ik er bijna doorheen zat. Een shot zou me goed doen, zei hij.
En het deed me goed. Tweeënhalf uur voelde ik me alsof ik de hele wereld aankon. Maar daarna voelde ik me een wrak. Ik wilde meer, moest meer. Het kostte me al mijn geld, maar de trip die ik kreeg, maakte alles goed. Heroïne was mijn redding geworden."



Drugs maakt alles kapot. Dat is iets waar ook Idde, een gewone 16-jarige jongen, achterkomt. Zijn slechte thuissituatie brengt hem steeds meer uit balans, waardoor hij makkelijk over te halen is tot drugsgebruik. Het gaat een tijdje goed. Maar al snel heeft hij steeds meer nodig om zich goed te voelen. Zijn geld raakt op, zijn vrienden lopen weg. Hij dreigt uit huis gezet te worden. Zijn verslaving wordt steeds erger.

Tot hij Wesley tegenkomt. De jongen die hem het hoofd op hol brengt. Maar wie is hij? Wie is die jongen die slechts opduikt als Idde in gevaar is? En waarom laat hij nooit iets van zich horen? Er is meer aan de hand dan Idde in de eerste instantie denkt, en hij weet niet zeker of hij hierin wel betrokken wil worden...


12+
Fantasy, OP, Drama
Drugsgebruik, scheldwoorden
Homoseksualiteit

Ik post wanneer ik wil
Neem abo, ik waarschuw niet

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 304 99 9 jaar geleden
O1 600 86 9 jaar geleden
O2 640 99 9 jaar geleden
O3 589 122 9 jaar geleden
O4 501 74 9 jaar geleden
O5 542 93 9 jaar geleden

Reageer (3)

  • Zoldyck

    Ga toch verder!!!!!
    Ik wacht op een nieuw hoofdstuk!
    Als je niet snel verder schrijft, dan stuur ik je iedere dag een PB met de boodschap: SCHRIJF!

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Dit is een bevel: SCHRIJF VERDER!!!!
    Groetjes,
    MayLynn(H)

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    OMG, homoseksualiteit!!!! Joepie! Ik heb zin om nu al een abo te nemen zonder de proloog gelezen te hebben gewoon omdat ik dat woord heb zien staan xD
    Maar oké, het verhaal klinkt echt heel goed, dus ik zal er maar eens aan beginnen.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen