Kleine inleiding
In een rustig klein stadje waar iedereen elkaar kent en niemand vreemd is voor een ander. Er gebeurd ook zelden wat daar. In het kleine stadje woont een normaal gezin. Twee ouders en 3 kinderen. Alle drie de kinderen zijn meisjes. De oudste is Amanda ze is 19 jaar oud. De middelste zus is Sylvia ze is 16 jaar oud en het laat de laatkomer van het gezin Nora van 9 jaar oud.
Op een normale dag krijgen de ouders van Sylvia telefoon. Ze krijgen droevig nieuws te horen namelijk hun opa, die in Roemenië woont is overleden. Haar favoriete opa waar ze altijd plezier mee maakten is nu niet meer. Ze reizen af naar Roemenië om de begrafenis te regelen en om oma te steunen bij haar zwaar verlies. Ze wonen in een groot kasteel in een dorpje in Roemenië. Ze weten niet hoe het komt dat opa is overleden, ze denken dat hij iets heeft gekregen. Als de begrafenis achter de rug is blijft de familie nog een week bij oma. Op een avond is Sylvia samen met haar jongere zus aan het rond wandelen door het kasteel. Ze hadden opa altijd een beetje geheimzinnig gevonden. Nora en Sylvia komen uit in een verborgen kamer. Een kamer vol wetenschapsspullen en opgezette dieren. Er liggen ook bloed stalen overal met dezelfde code erop. Sylvia laat een bloedstaal vallen en trapt er per ongelijk in. Even lijkt dat er niets aan de hand maar een week later als ze thuis komen blijkt dat er iets ernstig mis is met Sylvia. Haar bloed begint te stollen, haar hartslag gaat omhoog. Haar kleur ogen veranderd. Haar kaak wordt breder haar tanden groter. Vanaf nu veranderd haar leven ernstig, ze is slaaf van de besmetting en krijgt ze ooit nog controle over de besmetting ?

Wil je weten in wat Sylvia veranderd en hoe het verder met haar gaat. Lees deze story dan verder en neem een abo. Je mag altijd laten weten wat je van mijn story vind. Ik beloof dat ik zo snel mogelijk ga proberen een eerste hoofdstuk te laten verschijnen en dat de andere hoofdstukken ook snel volgen. Alvast veel lees plezier.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Voorstelling : Andere personages 26 114 9 jaar geleden
001 739 73 9 jaar geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen