Iedereen herkent wel het moment nadat ze een nieuwe film hebben gekeken of een goed boek net uit hebben, waarin de gedachten en beelden nog door je hoofd spoken en je nieuwe ideeën brengen voor verhalen. Helaas door school, al je honderden andere verhalen of te weinig inspiratie, werk je dit idee dan niet uit, maar je kan niet ontkennen dat het je niet achterna blijft zitten. Helaas verdwijnen deze iedeeën uiteindelijk weer en vergeet je ze.

Om deze reden heb ik besloten deze ideeën hier uit te schrijven. Zodat ik - als ik me ooit verveel - een van deze iedeeën nader kan uitwerken tot een verhaal en ze op quizlet kan plaatsen.
Dus geniet van mijn hersenspinsels en ingevingen. Ik hoor graag wat jullie er van vinden! ^^


Ik wil deze ideeën nergens anders tegenkomen dan op mijn eigen pagina met mijn naam eronder. Bij fraude zal ik zeker actie ondernemen.


Wanneer aangegeven door een lezer, zal ik een waarschuwings berichtje sturen als ik een (specifiek) verhaal heb geactiveerd.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Loki Fanfictie 139 558 5 jaar geleden
Tom Hiddleston fanfictie 152 413 5 jaar geleden
Harry Potter Fanfictie (Afgerond) 150 785 3 jaar geleden
Peter Pan verhaal (Afgerond) 256 675 4 jaar geleden
Newt Scamander story 185 950 4 jaar geleden

Reageer (6)

  • Chantilly

    Serieus, ik heb dit dus echt altijd.. Dan maak ik een opzetje in mijn notities en dan na enkele weken verwijder ik die weer..

    7 jaar geleden
    • Megaeraaa

      Tip: ik schrijf mijn vage ideeën meestal op papier. Dan word het een rommeltje, maar gaat er niets verloren. Ik ben de enige die aan mijn notities van uit kan xD

      3 jaar geleden
  • TiiNKii

    Oeh, misschien ook wel is wat voor mij..
    Zoveel ideeën maar echt te weinig inspiratie om ze allemaal uit te schrijven..

    7 jaar geleden
  • Emmert

    Ik ken dit gevoel zo goed he! Ik heb bij mijn storys zeker 10 niet geactiveerde story's staan met maar een paR hoofdstukken xD heb ie ondertussen al avengers 2 gezien? Ik moet echt een s door gaan metje marvel verhaal te lezen dat was er afgelopen tijd helemaal doorheen geschoten. Maar nog eens ditisecht een leuk idee, en handig. Zo weetje meteen of er vooreen hepaald verhaal al wat animo isof niet!

    8 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Ik neem een abo

    8 jaar geleden
  • glitterdonut

    Nieuwe abo (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen