Enkele jaren na de strijd om Hogwarts hebben de leraren besloten een nieuw onderdeel aan het al bestaande lesprogramma toe te voegen, om de leerlingen wat meer van de andere huizen te laten zien. Ieder jaar worden er vier vierdejaars uitgekozen, ieder uit een andere afdeling, die voor dat schooljaar naar een andere afdeling gestuurd worden.Gedurende het jaar blijven ze hun eigen lessen volgen, maar zijn omringd door andere mensen. De gehele bedoeling van deze 'uitwisseling' is om meer vriendschappen op te bouwen gedurende je tijd dat je op Hogwarts zit.

Jeanne heeft eindelijk haar plek gevonden op Hogwarts. Waar de meeste mensen snel vrienden maken duurde het voor haar wat langer om zich helemaal thuis te voelen en zich te gaan richten op vriendinnen. Nu, in haar vierde jaar, kan ze met een gerust hart zeggen dat ze zich hier op haar plek voelt.

Waarom moet er toch altijd alles veranderen als het net goed is?



Neem een abo, ik waarschuw niet-
Geïnspireerd op een au die ik tegenkwam op tumblr-
Alle karakters die niet in de harry potter boeken vernoemd zijn zijn een creatie van mij. Indien je deze karakters zelf gebruikt zonder het te vermelden pleeg je plagiaat-
Disclaimer: de karakters die wel in de harry potter boeken zijn vermeld zijn niet van mij-
Ik schrijf zeer onregelmatig-
@xGwenxVeerx-
Start op 15 juni 2015-
Eindigt op ?? ???? 20??-

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 975 148 8 jaar geleden
Hoofdstuk 1 --- deel 1 552 113 8 jaar geleden
Cover + Authors note 85 107 8 jaar geleden

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen