Luna is de 17 jarige Alpha van de Sparkel Light Roedel. Nadat haar ouders stierven toen ze nog maar 16 was heeft Luna de leiding over hun roedel over genomen. Ondanks dat ze nog best jong is is ze een goede leider en haar roedel blijft dan ook trouw aan haar.


Omdat ze haar roedel niet in de steek wil laten heeft ze op haar zestiende een drastisch besluit genomen. Ze zou zich nooit aan iemand binden en Alpha blijven van haar roedel. Als ze haar mate ooit tegen komt is ze dan ook vast besloten om hem meteen af te wijzen. Haar roedel is hiervan op de hoogte en is blij dat ze hun nieuwe Alpha niet hoeven te verliezen.

Luna weet zich keer op keer te bewijzen aan andere roedels die denken dat zo'n jong meisje geen Alpha kan zijn. Iedereen probeert haar roedel te breken, maar dat Luna laat niet gebeuren. Na een tijdje accepteren de andere roedels haar en alles gaat tot ze Jayden tegen komt. De jonge Roque zet haar leven op z'n kop waardoor ze gaat twijfelen aan haar besluit tot ongenoegen van haar roedel die bang zijn haar te verliezen.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 263 118 8 jaar geleden
Jayden 2625 105 8 jaar geleden
Ace's aanval 2830 117 8 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen