Een intergalactische oorlog
Een gedwongen huwelijk
Een verboden liefde


Eeuwen lang leefden de twee werelden in vrede, aangezien ze niet wisten dat de ander bestond. Dit ging lang goed, maar toen kwamen de nesnem achter het bestaan van hun tegenpolen en brak oorlog uit.
Eeuwen later is er een relatieve vrede. Het laatste portaal tussen de twee werelden is meer dan tien jaar geleden gesloten en de oorlog is al sinds de nesnem een nieuwe hoogvader (absolute leider) kregen voorbij. Als ze er echter achter komen dat de mensen opnieuw een deur naar hun wereld aan het bouwen zijn, besluit hoogvader Mihir hier persoonlijk een stokje voor de steken. Hij reist naar de aarde met plannen om de mensen voorgoed duidelijk te maken dat ze op edraa niet welkom zijn. Op aarde vind hij echter een baby in een brandend huis. Tot zijn verbazing is zij maar half mens. Ze is ook half nes en is dus niet veilig bij de wetenschappers die haar ouders zijn. De hoogvader besluit in een gehaast moment het kind mee te nemen naar zijn wereld, waar hij zich vervolgens gedwongen voelt haar op te voeden als zijn eigen dochter.
Zonder enig benul van haar vreemde afkomst groeit Prakhya (afgekort naar Khya) op als de hoogdochter van edraa. Net als vele kinderen weet zij niet eens af van het bestaan van de aarde... maar op de dag dat ze gehuwd zal worden aan Uday, haar halfbroeder (zoals traditie luidt), lukt dit niet: Hun zielen willen niet samensmelten.
Khya komt erachter dat dit komt omdat ze anders is. Ze is half mens en hun werelden staan opnieuw op het punt van oorlog.

Khya staat nu voor een keuze die niet alleen haar eigen leven, maar ook het leven van iedereen in de twee werelden zal beïnvloeden.




-> Bevat 16+
-> Full soundtrack
-> Boek 1 van The Book of Khya.
-> Proloog is belangerijk voor het verhaal.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 1616 107 8 jaar geleden
Hoofdstuk 1 2013 78 8 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen