let's not fall in love

but tonight, I want you to stay







Poppy Prinsen
Kwon Ji-yong
† Eerste vervolg op No Angel | Ashton F. Irwin
† Speelt zich af na No Angel
† Nederlands geschreven
† Engels gesproken
† Short story
† Geschreven door cloudydays

Oké, kleine uitleg voor ik begin.
Dit verhaal is het eerste vervolg op No Angel, een verhaal wat een aantal maanden geleden afgelopen is. In dat verhaal draait het om de relatie tussen Ashton Irwin (who we all know and love) en Poppy Prinsen (een door mij bedacht karakter). Ik ben na een lange tijd dus gestopt met het No Angel verhaal, maar heb toen beloofd een vervolg te schrijven. En daarom zijn we dus hier.

Mijn idee is om te beginnen met dit verhaal en het te laten draaien om Poppy. Ik wil haar karakter heel graag door laten leven en laten zien wat er met haar gebeurt na Ashton. Zo zal Ashton wel voorkomen in Let's Not Fall In Love, maar geen hoofdrol meer spelen. Mijn bedoeling is om dit ook andersom te doen, maar dat laat ik nog even liggen.

Daarnaast gebruik ik voor de tegenspeler van Poppy een van de jongens van BIGBANG. Het verhaal heeft verder niets met de k-pop band te maken; ik vond zijn uiterlijk gewoon perfect bij het idee in mijn hoofd passen, vandaar dat ik hem gebruik.

Dus, bij deze. Lees eerst No Angel voor je begint aan Let's Not Fall In Love (raad ik aan, je kan doen wat je wil hahaa) en ik hoop dat het op deze manier een beetje duidelijk is.

xxxx cloudydays

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Prologue 30 131 8 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen