"You don't get it, do you?"

In een laatste en desastreuze poging om verdere overbevolking van de aarde tegen te gaan is er een strikt regime van kracht geworden. De wereld is vol. Zo vol, dat eenieder die een kind wil zich dient te registreren. Pas wanneer er iemand sterft, wordt aan een nieuw koppel op de vaak ellenlange wachtlijst groen licht gegeven om hun kinderwens te verwezenlijken. Het is een regime dat met ijzeren vuist gehandhaafd wordt, maar desondanks niet vrij is van fouten: overtredingen ervan zijn talrijk.

Kinderen die op illegale wijze verwekt zijn, worden geclassificeerd als zijnde 'No Names'. Hoewel in praktijk vaak wel degelijk met een naam bekroond, zijn No Names voor de overheid niet meer dan een doorn in het oog; voor de samenleving zijn zij niet meer dan een profiterende last. Er is geen register ter wereld dat hen kent en ze zijn al even ongrijpbaar als ongewenst.

Vanaf het eerste moment dat Col Felix ontmoet, weet ze het zeker: hij is zo'n No Name. Hij verschijnt en verdwijnt wanneer het hem uitkomt en zijn hele leven lijkt gehuld in schaduwen en leugens. Geprikkeld door zijn mystieke verschijning probeert ze meer over hem te weten te komen, nog onwetend dat dit haar eigen leven volledig op zijn kop zal zetten. Het moment waarop ze erachter komt dat ze er met haar neus misschien maar beter uit had kunnen blijven, is ze al omgeven door alle duisternis en als haar eigen verleden dan ook nog op onverwachte wijze om de hoek komt kijken, lijkt er geen weg meer terug.

Noneem gaat over twee personen die elk op een andere manier vechten tegen de schimmen uit hun heden en verleden. Een verhaal over oude littekens, de zoektocht naar identiteit en erkenning, verraad, maar bovenal over vechten voor datgene dat je dierbaar is.


"You can't keep dancing with the devil and then wonder why you are still in hell."






- Dit verhaal doet mee aan Story of the Year (thema: AU).
- Het is een nog blanco verhaal en het is dus onduidelijk hoe snel hoofdstukken elkaar zullen opvolgen.
- Aanmoediging en motivatie zijn meer dan welkom en worden dan ook zeer gewaardeerd! :-)

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
NOOT VOORAF 311 223 7 jaar geleden
PROLOOG 584 238 7 jaar geleden
EEN • EEN 934 203 7 jaar geleden
EEN • TWEE 1030 164 7 jaar geleden

Reageer (5)

  • Zoldyck

    Ik vind dit verhaal zo origineel en al en je schrijft ook geweldig, maar je activeert zo weinig :c Ik betrap mezelf er echt op dat ik niet meer weet waarover het gaat, dus ik denk gewoon dat ik ga wachten totdat deze story iets meer hoofdstukken heeft en ik dan alles opnieuw ga lezen in één keer.

    7 jaar geleden
  • Stigge

    Wat origineel! Dit verdient natuurlijk een kudo. (;

    7 jaar geleden
  • FroIIo

    Wo-ow! Die korte inhoud! Geweldig! Abo erbij!

    7 jaar geleden
  • Sanjit

    Wow wat origineel Lotte!

    8 jaar geleden
  • Zoldyck

    OMG, dit verhaal lijkt me eigenlijk echt zo erg geweldig! Die korte inhoud deed mijn hart echt even sneller kloppen :') Volgens mij het soort verhaal waar ik al eeuwen naar op zoek ben :p

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen