Ik staarde in de ogen van dé jongen. Waar kwam hij vandaan? Ik was niet in staat een zinnig woord uit te brengen.
‘Ik denk niet dat we elkaar al eerder hebben ontmoet. Mijn naam is Devon Curtiz. Jij bent Emily, toch?’
Ik nam hem van top tot teen op. Hij had kort warrig, donker haar. Zijn ogen straalden een zekere zelfzekerheid uit, maar ik kon niet echt afleiden wat hij op dit moment voelde. Hij leek een mysterie in levende lijve. Hij was knap, maar niet overdreven. En zijn stem klonk als het gezang van vogels op een lentedag. Maar toch was ik niet volledig op mijn gemak.
‘Wat… Hoe… ?’ Er was zoveel dat ik aan hem wou vragen, dat ik het niet allemaal kon uitbrengen. Plots hoorde ik duidelijk voetstappen die naar ons toe kwamen, en voor ik het wist, stond Annabel naast me.
‘Dag, Devon, je kan nu wel gaan. Het was sympathiek van je mijn nieuwe vriendin Emmetje even op te vangen, maar ik ben er nu, we hebben je niet meer nodig’, zei ze meteen. Ik was verbaasd. Ze kenden elkaar? En ze leken elkaar niet al te leuk te vinden.


Emily Rose is een aardig en optimistisch meisje, met een passie voor geschiedenis en een heel mooi leventje. Ze heeft een lief vriendje, enkele goede vriendinnen en een kleine zusje en twee jongere broertjes. Ze moet vaak helpen met hen verzorgen maar dat vindt ze niet zo erg. Haar moeder is een beroemde actrice en dat maakt het voor Emily soms moeilijk om normaal naar school te gaan, maar dat kan haar niet veel schelen. Alles gaat goed, tot haar moeder op een dag dood op straat wordt aangetroffen. De politie beweert dat ze vermoord is. Emily's wereld lijkt in te storten. Haar zogenaamde vrienden laten haar in de steek en omdat haar vader zich op zijn werk stort, staat zij nu alleen in voor de zorg voor haar broertjes en zusje. Alleen haar vriendje lijkt haar nog te steunen. Door dat alles vindt ze het totaal niet erg wanneer haar vader voorstelt om te verhuizen en alle herinneringen achter zich te laten. Ze vindt het jammer om haar vriendje achter te laten, maar ze hoopt dat ergens anders een nieuwe start maken haar goed zal doen. Ze verhuizen enkele weken later naar een groot, oud landhuis in het midden van een bos. Emily ontdekt er voor het eerst dat er vreemde dingen met haar gebeuren, zo lijkt het bijvoorbeeld dat ze met haar gedachten voorwerpen kan verplaatsen. Ondertussen moet ze ook naar een nieuwe school gaan. Daar ontmoet ze onmiddellijk Annabel, een veel te druk en overenthousiast meisje. Emily kan het goed met Annabel vinden en ze hoopt dat ze vriendinnen kunnen worden. Ook ontmoet ze Annabels tweelingbroer, één van de populairste jongens van de school en leider van het basketteam. Emily komt er al gauw achter dat er twee soorten mensen te vinden zijn in de school. Langs de ene kant heb je Annabel en haar broer en hun vrienden, zij zijn de sportievelingen. Langs de andere kant heb je de mysterieuze, knappe mensen, onder leiding van Devon, een andere populaire jongen. Deze groepen lijken absoluut niet met elkaar om te gaan. Annabel en haar broer lijken Devon te haten en andersom. Toevallig belandt Emily tijdens een les naast Devon. Ze probeert hem eerst te negeren want dat moest ze doen van Annabel en ze wil haar nieuwe vriendin niet teleurstellen. Maar wanneer ze er achter komt dat Devon, net als zij dol is op geschiedenis kan ze het niet laten om een gesprek met hem aan te knopen. Ze ontdekt dat ze dezelfde interesses hebben en ze lijkt hem steeds interessanterer te vinden maar ze weet dat ze eigenlijk niet met hem mag praten. Ondertussen probeert ze er achter te komen waarom Annabel en haar vrienden Devon en zijn vrienden haten en andersom en doet ze haar best om haar familie samen te houden en over het verlies van haar moeder heen te geraken, wat niet zo gemakkelijk is.


Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 56 166 8 jaar geleden
1 || Heartbroken 808 169 8 jaar geleden
2 || Heartbroken 517 122 8 jaar geleden
3 || Heartbroken 1317 96 8 jaar geleden
4 || Heartbroken 1218 131 8 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen