BPF's4ever.blog.com

Even voorstellen...
_____________________________________________________________________________________________________________________________

Haai, mijn naam is Cameron Diaz! (Kemeron Diejas uitgesproken) Ik ben 15 jaar, en daarmee dus de jongste van de 3. Ik ben gek op paarden, net als mijn 2 besties tuulek!! Men favo outfit is natuurlijk mijn roze tanktop, en bijpassende rijbroek, met nepdiamantjes. Mijn favo snacks zijn bueno's.
Ik heb blond haar dat tot mijn billen komt, en blauwe ogen. Mijn favo make-up voorwerpen zijn mascara en lipgloss. (Miss Sporty Hollywood Lipgloss om precies te zijn) En natuurlijk draag ik niet van die lelijke paardrijlaarzen! Ik draag van die hippe enkel-rijlaarsjes, met chaps. Allemaal in het zwart natuurlijk!
Mijn lievelings paardje is een zwartbonte Irish Tinker genaamd Oliver. Hij is best kalm, maar het is niet makkelijk om vrienden met hem te worden, dus ik ben bezzwel trots op mezelf. :) Hij is wel braaf, maar zit ook vol met streken, hij is sterk en heel erg koppig. Maar als je zijn vertrouwen hebt gewonnen, dan is hij echt lief. Hij begroet me altijd vrolijk, met zijn oren naar voren. Ik kan met hem springen, af en toe een sprintte trekken, en natuurlijk lekker lang buiten rijden. Voor de kar doet hij het ook goed, en hij kan vrijheids dressuur. Hij is zo veelzeidig!
______________________________________________________________________________________________________________________________

Hallo, ik ben Beverly-Anne Greenway, (uitgesproken: Beferlie-En Grienwee) maar mijn vrienden noemen me altijd Ann. (Uitgesproken En) Ik ben 17 jaar, en daarmee de oudste van de groep. Cameron werkt me het meest op de zenuwe, maar met haar ben ik gek genoeg het closetst, maar Liv hoort het helemaal bij hoor! Mijn favo kleding is gewoon een sweater, en een joggingbroek. Mijn favo snacks zijn Kit-Kats.
Ik heb donkerblond haar in een lange bob. Ik heb stijl haar (helaas niet zo mooi stijl als dat van Cameron :() Ik draag gewone zwarte paardrijlaarzen.
Mijn lievelingspony is mijn eigen pony Nador. Het is een Fjord, met een lekker rond buikje, en met die stoere korte manen. Helaas ben ik er uitgegroeid :( dus nu rijd ik sinds kort op de manege. Daar rijd ik op Noname, een bruin paard waar ik het ras niet van ken. Ik rijd op Noname eigenlijk alleen dressuur, en af en toe waag ik een sprongetje.
_______________________________________________________________________________________________________________________________

Hay, ik ben Liv Newman. (Uitgesproken Lif Nieuwmen) Ik ben 16 jaar. Ik heb zwart haar dat groeit tot aan mijn rug, met grote golven. Ik besteed veel tijd aan mijn uiterlijk. Ik heb blauwe ogen, die ik graag opmaak. Ik lijk eigenlijk precies op Liv uit Liv en Maddie, maar dan heb ik zwart haar, maar de krullen zijn even groot! Ik draag kleding die eigenlijk wat oncomfortabel is voor een paardenmeisje... :)
Mijn lievelingspony heet Mistery. Ze is een Haflinger, en al erg ervaren. Ik rijd haar 1 keer per week, maar longeer haar vaak, want Haflingers krijgen snel overgewicht... Ik wou dat ik mezelf kon longeren :(
_______________________________________________________________________________________________________________________________

Dus...
Wij hopen zo dat je ons gaat volgen in onze avonturen! En je kunt nog veel meer verwachten op ons blog, als tests/quizzes, tips&weetjes over paarden (rassen)! Hopelijk tot de volgende keer.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Zaterdag, 5 maart 1566 90 8 jaar geleden
Maandag, 7 maart 1514 79 8 jaar geleden
Stoppen!? 101 48 7 jaar geleden

Reageer (3)

  • STAMPOTJUHH_X

    Oww hoi allemaal! Ik (Cameron) ben echt heel blij met onze eerste upload, speciaal voor jullie. En niet vergeten: pak vanavond om 8 uur je iPad/computer/mobiel er bij, voor een nieuwe upload! Wat zou Liv vandaag of... VANNACHT meegemaakt hebben?

    8 jaar geleden
  • STAMPOTJUHH_X

    \Haaiii! We hebben een mededeling voor jullie!
    Wij willen dat de blogs gelijk lopen met de echte dagen, dus komende zaterdag verschijnt de eerste update van BPF's4ever. Elke zondag slaan we over, dus elke dag kun je een update verwachten, om 8 uur staan ze al online. Niks missen? Neem dan abo!

    8 jaar geleden
  • STAMPOTJUHH_X

    Hi allemaal, ik, Liv en Ann hopen zo dat jullie ons gaan volgen! We uploaden zo veel mogelijk uploads voor jullie! Er zijn nog geen uploads, maar ik beloof jullie, die komen er echt wel! We doen ons best om er elke dag een te posten. Klik alvast op de abonneer button, zodat je niks mist!
    Veel xx - Cameron, Liv en Beverly-Anne (Ann) :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen