Chelsea Campbell is een meisje van achttien die alleen met haar moeder en broertje van negen woont, want haar vader is doodgegaan aan borstkanker toen ze dertien was, waar ze het allemaal heel moeilijk mee hebben gehad, maar nu hebben ze het al wel geaccepteerd. De enige die d'r nog heel erg mee zit, is het broertje van Chelsea die in die tijd nog maar vier jaar was. Chelsea zit nu in haar laatstejaars, in North Shields, waar ze niet echt populair is, maar ze heeft wel één beste vriendin.
Janny, een gekke, maar ook een stijlvolle meid die ook nog eens hoofd cheerleader is. Wat vind zij ervan dat haar beste vriendin op hun gymleraar is? En gaat ze Chelsea helpen om de gymleraar te verleiden, of zegt ze van: Nee, dit gaat hem niet worden.

Dan hebben we ook nog meester Carpenter, of terwijl Jason Carpenter. De arrogante, bazige, drieëntwintigjarige gymleraar. Jason heeft een zusje van vier jaar die Lassy heet en bij hem woont, omdat hun ouders door een auto-ongeluk zijn overleden. Is dat misschien de reden waarom hij zo arrogant en bazig is, of is er nog een andere reden? Zou Chelsea zijn hart kunnen laten smelten en hem happy maken, of zal er niks gebeuren en zou Jason voor altijd alleen blijven met zijn zusje?


x Ik ben deze story aan het herschrijven
x Volledig Nederlands geschreven
x Onbekende personen
x Romantiek, avontuur en natuurlijk drama
x Ongeveer 500-1500 woorden per hoofdstuk
x Opbouwende kritiek is zeer welkom
x Soundtrack

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Chapter 1 636 204 3 maanden geleden
Chapter 2 1098 181 3 maanden geleden
Chapter 3 754 120 1 maand geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen