Het is precies 30 jaar geleden toen de oorlog beeindigde en dat Lord Voldemort werd verslagen. Na de strijd is de ministerie van toverkunsten heel strikt wanneer het gaat om de veiligheid van de tovenaars, heksen en natuurlijk de toverscholen over de hele wereld.
Hierbij werken ze samen met een eeuwen oude broederschap de 'Guardians'. Ieder jaar wordt er een Guardian naar een toverschool gestuurd om de veiligheid van de docenten en studenten te bevorderen. Guardians beschikken over Goddelijke krachten en zijn haast onverslaanbaar.
Amayra Enyo Alathea is een van de jongste Guardians die naar Zweinstein wordt gestuurd. Ze heeft het verzoek van haar Elders geaccepteerd en zal zich zo snel mogelijk in Zweinstein gaan vestigen. Een jong machtig krijger als zij is mede-verantwoordelijk voor de veiligheid van alle bovennatuurlijke wezens. Zij zal dit jaar een oog in het zeil houden en Zweinstein met haar leven bewaken. Alleen hoe langer ze op Zweinstein blijft des te gevaarlijker wordt. Ze ontmoet een bijzondere jongeman die ze voor geen goud vertrouwd. Vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen vinden rondom hem plaats waar ze geen antwoorden op kan vinden.
Wat als ze erachter komt dat het kwaad nooit is weggeweest en een oud vijand weer terugkeert?




Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. I am Enyo || Scorpius Hyperion Malfoy 584 299 4 jaar geleden

Reageer (3)

  • ostranenie

    Bloody hell (flower)

    5 jaar geleden
  • Slughorn

    Klinkt gaaf!
    En strijd met alleen een d (;

    5 jaar geleden
    • Lisa971

      top dankjewel! :)

      5 jaar geleden
  • Xxbeyaz

    Spannend!!

    5 jaar geleden
    • Lisa971

      jeeeeejj!!

      5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen