Voor de tweede keer in de geschiedenis, valt uit de Hemel een engel wiens uiterlijk duidelijk afwijkt van de gebruikelijke, witgevleugelde engelen, neer op het oppervlak van de Aarde.

Lucifer Satan, de eerste gevallen engel, samen met zijn volgelingen, die geen doorsnee engelenvleugels droeg tijdens zijn val en tevens heerser van de Hel, maakt zich hierom grote zorgen. Hij vreest voor eenzelfde verloop voor deze engel, genaamd Adeion, als die van Lucifer zelf. Dit zou betekenen dat Adeion dus net zo machtig en groots zou worden als Lucifer, wat voor een gruwelijke en veel verspillende oorlog kan zorgen tussen de Hel en het nieuwgevormde rijk van de engel.
Om dit te voorkomen stuurt hij zijn drie zonen, waaronder de kroonprins van de Hel, Cerberos 'Hellhound' Satan, naar de Aarde om deze engel op te sporen en te elimineren voor hij zijn macht meer begint te ontdekken en een bedreiging voor Lucifers koninkrijk zou kunnen vormen.

Ondertussen vrezen de engelen in de Hemel ook voor hun voormalige kameraad. Hij is per slot van rekening niet zonder rede uit de Hemel verstoten. Realiserend dat ze een grote fout zijn begaan door Adeion uit hun rijk te zetten en naar de kwetsbare wereld beneden te jagen, stuurt één van hen de engel Lumen, een hoogstaande maar zeer gevreesde agent binnen de Wolken. Hij moet Adeion vangen en terugbrengen naar de Hemel voor een geschikte gevangenis.

Maar in hun missies lopen de drie demonische broers en de Hemelse agent elkaar maar in de weg, wat kan leiden tot bloederige confrontaties. En ondertussen ontdekt Adeion ook zijn nieuw verkregen gaven.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 1261 287 1 decennium geleden
Chapter 1. 517 288 1 decennium geleden
Chapter 2. 1404 342 1 decennium geleden
Chapter 3. 805 360 1 decennium geleden
Chapter 4. 598 203 1 decennium geleden

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen