WARNING: Niet lezen als je de serie nog niet gezien hebt en geen spoilers wilt!!

Dit verhaal gaat net zoals de serie van Aquarion Evol maar een beetje aangepast met meerdere personages en aangepaste scene's! ^^ Naja, hier komt de omschrijving van het verhaal:

12,000 jaar nadat Apollo, Sirius en Touma de aarde hadden gered van uit elkaar brokkelen en 24,000 jaar nadat de shadow angel Apollonius en het mens Celiane verliefd werden en de aarde redde van zijn mede shadow angels zijn er weer reïncarnatie's geboren maar op de planeten Vega en Altair. De planeet Altair, een ooit opbloeiende wereld is op het punt van uitsterven doordat alle vrouwen die er op leefden allemaal stierven aan een ziekte genaamd 'De vloek van Eva'. De planeet word nu alleen bewoond door mannen, die vrouwen van Vega ontvoeren om naar de 'Ware Eva' te zoeken die niet de ziekte zou kunnen oplopen op de stervende planeet.
Planeet Vega, de wereld die gewoon iedere dag zijn gangetje gaat en prachtig opbloeit integestelling tot Altair en waar nieuwe Aquarion/ Aquaria piloten worden getraint om de gigantische robots te kunnen besturen. Maar overwachtte gebeurtenissen doen dingen aan het licht komen waar anderen nooit aan gedacht hadden kunnen hebben...

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog- Flashback! 194 296 1 decennium geleden
~1~ Skies of Aquaria 1564 327 1 decennium geleden

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen