Een verhaal van xPattinson en EndofRainbow
Related to Pretty Little Liars Oops.



Rosalie "Rose" Lawrence, Samantha Jones, Allison Fleur Bradly-Campbell (ook wel Alice Bradly), Vicky Brandons, en ik, Emma Prickley.
Vicky, Rose en Alice zijn 16 jaar.
Vicky is een soort half-gothic, al beweert ze zelf van niet. Maar ze draagt alleen maar zwart, dus ja. Hmm. Soms is ze best wel een zielig geval. Ze staat altijd alleen enzo, tenminste, als ze ons niet zou hebben. En ze is echt dramatisch. Ze houdt iedereen voor de gek en jammer genoeg voor hen, hebben ze dat niet door. Ik wel, want ik ken haar langer dan vandaag. Haar ambitie is actrice worden. Wat waarschijnlijk gaat lukken.
Rosalie draagt wat in de mode is en op één of andere manier is zij niet de meeloopster, maar de trendsetster. Waarschijnlijk wordt ze later modeontwerpster of zo. Ze is echt supergoed met design en tekenen en dat soort prut. Ze maakt wel eens jurkjes voor ons. Awesome.
Allison is echt een nerd. Ze is echt ontzettend slim en getalenteerd, maar volgens mij beseft ze het niet. Ik noem haar altijd Einstein en dat zal ze later ook wel worden: professor. Goh. Professor Bradly-Campbell (als ze niet trouwt) klinkt ook echt wel... professorig ja.
Samantha en ik zijn 17 jaar.
Samantha sport als een gek. Als ze niet hardloopt, tennist, voetbalt, zwemt, danst, hockeyt, bokst, jogt, aan fitness doet of karate doet of zich verkleedt als majorette en met een stokje zwaait, dan gaat ze met haar grote liefde van dit moment: een supergespierde, lekkere, knappe footballer met de naam Rick... En heel soms heeft ze ook nog tijd voor ons.
En ik... tja, ik ben gewoon ik. Emma. Alle meiden willen mij zijn, alle jongens willen met mij gaan - niet dat ik een vriendje heb. Ts, wat denk jij nou? Stiekem heb ik mijn zinnen gezet op Samantha's vriendje. Daarover later meer... (:

Hmm. Waar had ik het ook al weer over? Oh, ja. Op het eerste gezicht lijken we niet op elkaar, passen niet bij elkaar. In een andere werkelijkheid zouden we grootste vijanden zijn en enorme ruzies hebben.
Maar dat hebben wij niet. Want wij hebben iets dat ons verbindt: de Almachtige Chocolade.

Uit het dagboek van Emma Prickley

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Allison Fleur Bradly-Campbell 881 245 1 decennium geleden
2. Samantha Jones 976 259 1 decennium geleden
3. Rosalie Lawrence 902 261 1 decennium geleden
4. Vicky Brandons 952 194 1 decennium geleden
5. Emma Prickley 852 188 1 decennium geleden
6. Allison Fleur Bradly-Campbell 838 206 1 decennium geleden
7. Samantha Jones 914 280 1 decennium geleden
8. Rosalie Lawrence 861 259 1 decennium geleden
9. Vicky Brandons 731 223 1 decennium geleden

Reageer (3)

  • perzikje7

    lijt me leuk(lol)

    1 decennium geleden
  • OhMyFinnick

    ik ga deze story ook lezen, straks, ik moet nu duiken!!!(yeah)

    1 decennium geleden
  • Spotgaai

    Haha, awesome, ik ga het zeker lezen! Ik heb Pretty Little Liars ook gelezen:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen