Update (22 juli '15): Ondertussen heb ik 11 hoofdstukken in totaal. Ik ga nog een heleboel hoofdstukken schrijven voordat ze worden geactiveerd. Ik zal hier regelmatig een update plaatsen hoeveel hoofdstukken ik al klaar heb.
Update (29 juni '15): Momenteel ben ik bezig meer hoofdstukken te schrijven, en heb de reeds geactiveerde hoofdstukken aangepast (nieuwe afbeeldingen toegevoegd en foutjes in de tekst eruit gehaald). Wanneer ik genoeg hoofdstukken heb geschreven, ga ik mijn story promoten via de spotlight en betekent het dus dat de nieuwe hoofdstukken zullen worden geactiveerd.

Als je vragen hebt, mag je ze gerust stellen. Of als je graag hebt dat ik je op de hoogte hou, stuur me een berichtje of plaats iets in mijn gastenboek!



Inleiding:
Ik heb er 'Waargebeurd' bij gezet omdat ik dit verhaal heb gebaseerd op feiten. De verschillende feiten heb ik omgevormd tot dit verhaal. Deze dingen gebeuren ook in de realiteit. Ik schrijf dit verhaal om aan te tonen dat dit iedereen kan overkomen. Mensen willen graag anderen vertrouwen. Je komt iemand tegen die misschien in jouw ogen heel lief is en je alles geeft wat je hartje maar begeert. Uiteindelijk breekt je hart. Ik hoop dat het verhaal jullie meer inzicht geeft. Veel leesplezier!

Sharmaine is een normaal meisje, maar ze heeft een vreselijke thuissituatie. Haar vader is verslaafd aan de drank. Hierdoor is er vaak ruzie tussen de ouders. Haar moeder, en natuurlijk haar vader, besteden steeds minder aandacht aan haar.
Alles wordt erger vanaf het moment dat Sharmaine een jongen ontmoet. Ze wordt tot haar oren verliefd op hem. Alleen ziet ze niet dat hij een compleet foute jongen is... Esmeralda heeft hem door en wil Sharmaine redden. Helaas, wanneer de beste vriendinnen ruzie krijgen...
Wanneer er weer hevige ruzie thuis is tussen Sharmaines ouders blijft ze steeds meer tijd doorbrengen met die 'foute jongen'. Uiteindelijk dwingt hij haar tot ...

OVER LOVERBOYS, SCHIJNHEILIGE LIEFDE EN VRIENDSCHAP OP HET SPEL.

Ook echte liefde.


Op de hoogte blijven van het verhaal? Neem een ABO!
Ik apprecieer jullie reacties, en lees graag wat jullie er van vinden. Tips zijn altijd welkom. Typfouten of onduidelijkheden mogen ook altijd worden doorgegeven.


Taal: Nederlands
Nieuwe hoofdstuk: ongeveer 2x per week
Waarschuwing: Mishandeling en verkrachting komt later in het verhaal voor, maar worden niet gedetailleerd beschreven. Drugs- en drankverslavingen komen ook in het verhaal voor. Ik wil het verhaal realistisch houden, zonder het overdreven choquerend te maken.

Lees ook: Het is jouw leven, niet de mijne [drama, misdaad] (Deze story is tijdelijk geïnactiveerd, omdat ik me momenteel alleen op deze story wil focussen.)

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Hoofdpersonages 261 398 8 jaar geleden
01. SOS Bericht - mijn kans om te ontsnappen 197 247 8 jaar geleden
02. De eerste keer dat ik 'hem' zag 364 240 8 jaar geleden
03. 'Hij' weer 361 209 8 jaar geleden

Reageer (3)

  • Rubin

    Danku & dankje voor de abo :D

    1 decennium geleden
  • FireDust

    Heel leuk verhaaltje (doeg)

    1 decennium geleden
  • Rubin

    Bedankt voor jullie abo's! =D Dat motiveert me. ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen