Heyy!!Welkom bij mijn spel/verhaal! Hier in dit spel/verhaal.kies jij een persoon,en een diertje.Dan als je dat heb gedaan kun je van start.Jij gaat dus (met alle andere Quizlet's)ga je rond lopen in dit verhaal!(Om het wat makelijker uit teleggen XD )Jij bent dus een ik persoon.Jij verteld alles wat je mee maakt in deze wereld,en wat je doet.Plus je kan met iedereen omgaan die dit spel/verhaal ook spelen!Dus stel dat de een iets zegt dat hij/zij ergens heen loopt,kan jij zeggen dat je daar ook was of hem zag of gewoon een heel ander verhaal vertellen wat jij aan het doen was en wat jij mee maakt.Het mag dus een heel lang verhaal zijn wat jij mee maakt, of lekker kort!Wat jij wilt!Jij mag je fantasie gebruiken voor dit spel,dus dat betekend: Alles kan en alles mag!.Dus dat betekend dat je verkering kan krijgen, verliefd kan worden , kan drinken,justin bieber tegen komen,vliegen,magie,ALLES!

Kleine uitleg
hier een kleine belangrijke uitleg.
REGELS
Haha die hebben we lekker niet!

De verhalen en reacties die je schrijft moet je hier onder plaatsen,zo houden we alles netjes en overzichtelijker zegmaar XD Ook voor de winkels (Ja we hebben een winkel :D ) Moet je naar hoofdstukken gaan en op : Winkel klikken.... Simpeler kan het niet XD (OHJA ook als je daar iest koopt,moet je het even in een reactie zetten wat je koopt,en reageren bij dat hoofdstuk ;)

Zo als je meer vragen hebt, ga je naar hoofdstukken en dan naar : HELP!
Zo.... nu laat ik je lekker gaanXD
Veel plezier!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Het verhaal 132 188 1 decennium geleden
jouw poppetje 44 161 1 decennium geleden
jouw diertje 25 192 1 decennium geleden
HELP! 22 159 1 decennium geleden
winkel 0 199 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • horseloverxx

    dit kan je zien als voorbeeld XD)
    Ik liep de trap af en zag wat mensen lopen,Ik begroeten hun.Maar hun wisten ook niet wat er aan de hand was.Ineens hoorde ik geluidjes buiten,met een bonzend hart liep ik op het geluid af. Voet je voor voetje.Eindelijk was ik bij het geluid,en ik had me ogen gesloten.In een ruk draaide ik me om. En zag een klein snoezelig diertje op de grond zitten.Van schrik schoor het kleine paardje zijn vleugels uit en spong omhoog. Niet schrikken kleintje! zei ik.Het diertje rook meteen nieuwsgierig aan mijn hand. Zie je wel? het is goed. Zei ik gerust stellend.Het kleine liefe diertje kwam kroelen. Oke ik hou je wel!zei ik meteen lachend.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen