Sanne vaak alleen geen kwaad in haar hart. Sanne is een meisje, van 14 jaar, ouders gescheiden, haar dag begint altijd hetzelfde. Wekker gaat om 6 uur, kan ze zo snel mogelijk alles doen en is ze om half 7 de deur uit, langer wil ze niet thuis blijven, want. Half 7 gaat de wekker van haar vader hij kan haar nog altijd net zien wegrijden. Sanne zit gewoon op school altijd gezellig echt een leuk meisje heeft het naar haar zin, als de bel om 4 uur gaat probeerd ze de tijd nog altijd zo lang mogelijk te rekken, naar huis wou ze niet. Altijd probeerde ze als laatste de klas uit te lopen en fietst op een heel langzaam tempo naar huis toe, en als ze thuis komt gaat ze altijd eerst kijken of der vader thuis is, ze doet de deur zo stil mogelijk open dan loopt ze zo stilletjes mogelijk de trap op, als ze op der kamer is sloot ze zichzelf daar op. Sanne heeft thuis geen leven. Ben blij dat ik haar toch vaak bij ons op de bank zie zitten als ik thuis kom, niet altijd zit ze daar even vrolijk. Als ze bij der vader is zit ze zo vaak mogelijk bij ons haar moeder was werken of het is haar beurt niet om haar in huis te nemen. nooit heeft sanne wat verteld. toch was die ochtend niet anders als anders, de wekker ging weer op 6 uur, en ze sloop de trap af zoals gewoon zat ze altijd nog een uur eerder op school ze maakte haar huiswerk, toen ze in de les zat kreeg ze een sms van haar vader,

"Liefje als je thuis komt wil ik niet dat je meteen naar boven sluipt en je daar opsluit in je kamer zo gaat het natuurlijk niet"

Sanne haar hele stemming was veranderd ze fietste nog langzamer naar huis en probeerde toch haar kamer in te sluipen, Maar haar vader heeft de deur open staan, wanneer hij haar ziet sprint hij achter haar aan de trap op hij zet snel zijn voet voor haar deur voordat ze hem dicht kan doen. hij zegt: Sanne ben je nu echt bang voor me?
haar vader kijkt haar aan, zij loopt het liefste zo ver mogelijk naar achteren. tot ze haar hiel tegen de rand van het bed stoot Sanne voelt de adem van haar vader steeds dichter tegen haar gezicht aan, Dan geeft hij haar een kus en duwt haar achterover op het bed, Langzaam begint hij haar uit te kleden Sanne begint te huilen, tegen stribbelen doet ze niet meer. ze weet inmiddels dat, dat niet helpt. Sanne schreeuwt nog: Papa! ik wil dit niet je moet nu echt een keer stoppen GA WEG!
maar haar vader zegt niks. De volgende ochtend word Sanne vastberaden wakker. Ze gaat weg voorgoed, ze pakt haar tas en op stipt half 7 sluipt ze het huis uit, haar vader staat met een grijns op zijn gezicht bij het raam ze zwaait nog en rent hard weg. Za zal terug gaan en wachten tot haar moeder thuis komt Sanne werd vaker misbruikt door haar vader, haar vader zei altijd "niks zeggen dit is ons geheimpje"
Sanne kon het niet vertellen ze wist niet waar haar vader toe in staat was. hij dreigde met van alles. en ze wist niet of hij het wel meende, toen ze hoorde dat ze bij haar vader moest gaan wonen. sloeg ze dicht het was eerst zelfs zo erg dat hij haar meerdere malen op 1 dag misbruikte, ze weet het nu zeker als haar moeder thuis komt gaat ze alles vertellen. als haar moeder thuis komt en Sanne vertelt het haar, begint haar moeder te huilen en zoekt hulp voor sanne en zet een rechtzaak op tegen haar ex-man... hji word gestraft Sanne is blij, ze is het allemaal een het verwerken en langzaam komt haar normale leven dichterbij..

mensen met zo'n geest.. Zieke geest zeg ik je, ziek..

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Sanne werd misbruikt 670 296 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • gewoonfloor

    tssss, gepikt van youtube!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen