Hey,

dit is een nieuwe story van mij. Het is een soort van Dengeki daisy maar dan een beetje verdraaid in mijn eigen verhaal met andere namen.

'Hey, Letha, kom eens, je grote broer heeft een cadeautje voor jou.' zegt mijn broer met een zacht gefluister. Ik draai me naar hem om met betraande ogen. Langzaam gaat hij voor me zitten en keek me met doordringende ogen aan. 'Ik heb hier een gsm liggen, en het is voor jou. Daarin zit een contactpersoon genaamd; Orchid. Hij zou je broer vervangen als ik er niet ben.' fluistert hij. Met betraande ogen keek ik hem aan. 'Wat bedoel je daar mee? Ik wil niet dat die persoon je vervangt. Wie is die persoon?' Op dat moment breek ik door de emoties en lief streelt mijn broer mijn hoofd. 'Orchid is een heel aardig persoon, hij zal je helpen als je hem nodig hebt, hij zal je steunen en beschermen, je kan hem altijd sturen en altijd zal hij terug sturen.'
Dat waren zijn woorden voor hij stierf aan maagkanker. Het laatste ding dat ik nog van hem heb is deze gele gsm die verbonden is met de mysterieuze Orchid.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
School Sucks! 334 1155 1 decennium geleden
You've got a mail. 536 230 1 decennium geleden
Who's this guy? 319 199 1 decennium geleden
Janitor guy 590 217 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen