My life as a boy

Ik ben Jackson, nou eigenlijk heet ik Jacky maar zelf ben ik de enige die dat weet. Nee, ik heb geen ouders meer, geen familie. Een van de redenen waarom ik vanaf nu een jongen ben. Nu voel ik me prettiger en kan ik alles beter verwerken.
Voor dat ik verder ga vertel ik jullie in het kort even over vroeger, toen ik nog een meisje was.

Ik was altijd vrolijk, liep vaak met mijn broer door het grote veld en voelde me geweldig. Ik hield van hem, net als dat ik van het veld hield. Alles was altijd vredig, net als alles hoort te zijn ...Toch?

Nee.

Op een dag kwam ik ‘s nachts naar beneden omdat ik niet kon slapen, ik hoorde mijn ouders bellen. Tenminste, mijn vader belde. Mijn moeder lag te huilen. Ik bleef uit nieuwschierigheid nog even staan maar Na een tijdje had ik door dat het niet voor mijn oren bestemd zou zijn, anders zouden ze het mij nog wel vertellen. Ik liep maar weer terug naar bed. Nadenkend, en uiteindelijk viel ik in slaap. De volgende morgen liep ik van de trap af naar beneden. Wat ik daar toen aantrof was met met geen woorden te beschrijven hoe erg. Mijn vader lag daar met doorgesneden polsen en mijn moeder zat achter hem met een mes in haar hand, die ze net recht haar hart in drukte. Ze dacht waarschijnlijk dat ik niet keek, dat ik nog aan het slapen was. Maar ze had het mis. Ik heb mijn ouders met eigen ogen zelfmoord zien plegen, wat voor een eeuwig trauma heeft gezorgd. ‘Mijn ouders pleegden zelfmoord en ik stond ernaast.’ Die zin bleef nog een eeuwigheid nog door mijn hoofd spoken, samen met het beeld van mijn ouders. En mijn broer? Mijn broer was weg. Spoorloos. Ik was hem én mijn ouders voorgoed kwijt. Nee, ik zou geen zelfmoord toepassen om bij mijn ouders te kunnen zijn. Ik zou mijn leven volhouden. Hoe dan ook.

‘Hoe dan ook.’ Ja, dat deed ik. Ik ben nog steeds hier 10 jaar later. Nu ben ik 15 en ben nog niet verlost van mijn eeuwig trauma. Na 5 jaar weeshuis ben ik weggelopen en heb ik een echte woonplek gevonden.


Ehmm, ik ben er nog niet helemaal uit
of ik dit met Twilight wil gaan doen,
of helemaal zonder beroemde mensjes enzo.

Haha, ik ben eruit.
Het word twilight/Harry Potter :3

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1. Proloog 234 235 1 decennium geleden
2. 302 248 1 decennium geleden
3. 291 179 1 decennium geleden
4. 426 211 1 decennium geleden
5. The whole story 411 223 1 decennium geleden
6. Reaction 356 226 1 decennium geleden
7. 360 199 1 decennium geleden
8. 291 203 1 decennium geleden
9. 494 187 1 decennium geleden
10. 551 217 1 decennium geleden
11. 500 186 1 decennium geleden
Mededeling! :D 71 152 1 decennium geleden

Reageer (3)

  • AmiraNohella

    please please
    ga verder
    super mooi verhaal(hoera)_O_

    1 decennium geleden
  • Strengthless

    zelf denk ik dat het als een twilight verhaal meer lezers trekt. en al schrijf je natuurlijk voor jezelf is het altijd leuk om toch lezers te hebben. maar dat vind ik. voor het verhaal maakt het niet heel erg veel uit denk ik. als het een twilight verhaal wordt -met wolfpack- dan krijg je wel heel erg vriendengevoel vind ik altijd hehe. dus t ligt eraan wat voorn gevoel je je verhaal wilt meegeven. oke dat klinkt dom? :$

    1 decennium geleden
  • Sully

    Je moet gauw beginnen. Volgens mij ga ik deze story leuk vinden. (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen