Hyrule, 2011 na Christus, vierduizend jaar na de grootste oorlog die zich ooit in Hyrule heeft afgespeeld. De Held der Tijd, de man die de oorlog in zijn eentje wist te beëindigen, is niets meer geworden dan een legende. Tientallen verhalen worden verteld over zijn overwinning op de Koning der Kwaad, Ganandorf, maar omdat de verhalen van zijn epische reis nooit zijn opgeschreven weet niemand hoe het werkelijk is gegaan. Na zijn overwinning verdween de Held en heeft niemand hem ooit meer gezien. Sommigen zeggen dat niet alleen Ganandorf, maar ook de Held der Tijd is gestorven in het laatste, epische gevecht. Sommigen zeggen dat hij zijn macht over tijd en ruimte heeft gebruikt om in vrede te kunnen verdwijnen en zijn leven in rust kon leiden.
Mensen liegen, mensen roddelen. Mensen nemen hun eigen theorieën als waarheden aan.

Nu, vierduizend jaar na die epische oorlog, leeft een jongen van achttien, genaamd Dark, in de hoofdstad van Hyrule, vlak buiten Hyrule Castle. Elke dag hoort hij de legendes, elke dag hoort hij de verhalen. Ze boeien hem echter niets, hij heeft namelijk zijn eigen avontuur, zijn eigen dodelijke reis. Een reis genaamd school.

-Dit verhaal is overduidelijk geïnspireerd op het land in de game The Legend of Zelda. Verder is dit verhaal opgedragen aan mijn lieve broertje (stiefbroertje, schoonbroertje, geen idee eigenlijk. Ik zie hem als mijn broertje, hij is verloofd met mijn beste vriendin wie ik zie als mijn tweelingzus. Gecompliceerde shit.) en zijn verloofde, mijn lieve tweelingzus. Zie dit maar als mijn (late) cadeautje voor hun verloving, zijn slagen, et cetera. Jeroen, Ilonka, ik hou van jullie, en ik weet dat jullie houden van mijn verhalen en mijn manier van schrijven, dus deze is voor jullie. Jullie zijn zo veel voor me, dat een zielig verhaaltje dat niet kan tonen maar dit is alles binnen mijn macht <3-

Leeftijdskeuring staat op 16+ vanwege geweld, grof taalgebruik en sex. Om iets specifieker te zijn, zo'n 99% (al dan niet 100%) zal bestaan uit Yaoi (Gay-Sex). Als je daar niet van houdt, er niet tegen kunt, whatever, kun je het beste gaan. :')

One final note: Hoewel dit verhaal zich afspeelt in het heden, het speelt zich af in een andere wereld (Hyrule). In deze wereld zijn er niet alleen mensen, welke ik Hylians noem, maar ook andere 'rassen'. Zora, de wezens van het water, Kokiri, de kinderen van het woud, Gorons, de wezens van de vulkaan. Ook heb je nog de Sheikah, Gerudo, en zo verder, en zo voort. Ook is er in deze wereld geen technologie (geen computers, tv, et cetera) of ander modern gedoe (vuurwapens, bijvoorbeeld). Wel is er magie en dergelijke, ook is in Hyrule homoseksualiteit nou niet bepaald... geaccepteerd, gerespecteerd. Het is daar gewoon puur abnormaal, een zonde jegens de drie godinnen.



-Er zullen een aantal gelijkenissen tussen dit verhaal en mijn andere verhaal 'So let it be written, so let it be done' zijn. Zie dit verhaal maar als de sequal op de prequal van de sequal op de sequal van SLIBWSLIBD hahaha-

Zo, dat is genoeg informatie denk ik. Binnenkort post ik het eerste stukje en dan gaat het avontuur beginnen :')

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Cuccoo's and Prayers 932 245 1 decennium geleden
Blue Eyes and Butterflies 1172 269 1 decennium geleden
Strangers and Speeches 1049 221 1 decennium geleden
Sacred Steel and Old Friends 962 311 1 decennium geleden
Worries and Memories 1000 224 1 decennium geleden
Red Eyed Demon 1212 265 1 decennium geleden
King of Hyrule 1399 238 1 decennium geleden
Adventure Game 1164 227 1 decennium geleden
Tormenting Dreams 974 191 1 decennium geleden
Woods and Fire 1255 223 1 decennium geleden
Clash of Swords and Goodbyes 916 194 1 decennium geleden
Knights and a Letter 1203 221 1 decennium geleden
Fight for Hyrule Field 671 207 1 decennium geleden

Reageer (3)

  • FiliaDeorum

    Ga alsjeblieft verder!!

    1 decennium geleden
  • develin

    twinny for life <3 jwz!
    ik lief jou :3
    en je verhalen

    1 decennium geleden
  • YAOIxSIXX

    jij bent een super special awesome zus; <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen