Wat als er een wereld bestond ver voorbij je verbeelding. Een wereld waarin niets is zoals wij het kende. Onder ons leven non-mensen, en mensen die meer kunnen dan alleen hun lichamelijke krachten gebruiken. Een wereld waarin wapens waardeloos zijn en goden slechts een leider van een groep wezens als in een leger. Waarin mensen handelswaar zijn voor machtigere rassen en gebruikt worden voor de landbouw op andere planeten. Waar vrije mensen behalve op aarde ook op andere planeten leven.
Wat zou je vinden als je een kijk kon nemen in de wereld van een jonge dame en jonge heer die onverwacht kennis maken met dit leger en een zwaar leven als beschermer van alle rassen krijgen. Hoe zij leren omgaan met de kennis van het leger en daarmee hun origine als mens vinden.

Het verhaal gaat over 2 jongeren, een menselijke tweeling die in contact komen met het leger van beschermengelen met leden van verschillende intelligente rassen als Raiers, Deaders, Elven, etc.

WAARSCHUWING: De inhoud van de hoofdstukken kunnen met de tijd veranderen. Ik zal hier aangeven welke hoofdstukken dan aangepast zijn. Voorlopig schrijf ik impulsief wat teksten die vol (grammaticale en zinsopbouw) fouten zouden kunnen zitten.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Intro 104 109 1 decennium geleden
De Basis 1556 195 1 decennium geleden
Introductie hoofdstuk 1547 221 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 795 170 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen