Korte uitleg!

Bij ons op school mag je in de zomer een stage doen in ht buitenland meestal kom je dan in een gastgezin terecht. Maar in dit verhaal woont Daisy niet in een gastgezin maar in een appartement. Ik maak er een Joe lovestory van. En maak er dus een Fanfiction van!

In deze story is Joe (zoals ook in reallife) solo gegaan! Hij draagt dit keer wel zijn purity ring, maar zal hij zijn belofte houden?

Enjoy!

Iets over mij! (de hoofdpersoon)


Ik ben Daisy Smith! Ik moet voor school op zomerstage… En ik heb besloten om naar Amerika te gaan! L.A. om precies te zijn! Ik leer voor visagiste. Dat betekend dus dat ik make up specialist ben! Nou ja niet echt specialist ik moet nog veel leren… Maar dat hoop ik hier te doen! Ik heb een appartement gehuurd want ik blijf er voor 3 maanden! Oh jee, 3 maanden zonder mijn zusje hoe hou ik dat vol! Ik ben nog nooit in Amerika geweest en zeker niet zonder mijn zusje! Het lijkt me super moeilijk om daar alleen te zijn! Maar we zien wel hoe het uit komt! Wat ik wel mee genomen heb is mijn schattige kleine husky pup die ik 2 weken van te voren van mijn ouders kreeg, zodat ik wel een beetje gezelschap heb tijdens mijn verblijf! Maar genoeg over mij op naar Amerika en mijn verhaal!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Hoofdstuk 1 66 232 1 decennium geleden
Hoofdstuk 2 774 243 1 decennium geleden
Hoofdstuk 3 295 186 1 decennium geleden
hoofdstuk 4 1136 230 1 decennium geleden
hoofdstuk 5 238 214 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • TWButterfly

    Love ur story maar je moet wel verder gaan!!
    XxX.Mee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen