Eloise heeft op haar 10de haar ouders verloren. Sindsdien praat ze niet meer. Ze zit nu in het opvanghuis: ‘De vrolijke Lotus’, waar ze lak heeft aan de regels. Elke middag gaat ze ervandoor om in het bos te oefenen met pijl en boog, zoals haar vader haar dat heeft geleerd.
Eloise heeft geen vrienden of vriendinnen. Maar als ze in het bos Abigail, een zelfverzekerde, sterke meid ontmoet, lijkt er een band te groeien. Maar als er een nieuwe jongen in het huis komt, die haar altijd lijkt te volgen, wat doet ze dan?

Abigail is op haar 14e weggelopen van huis. Haar moeder was overleden toen ze geboren werd, en daar gaf haar vader haar de schuld van. Ze werd mishandeld door haar vader, en ze besloot om weg te lopen van huis en in het bos te wonen. Op een dag ziet ze een vreemd meisje in het bos rondlopen, die niet praatte. Toch komt Abigail op een of andere manier met het vreemde meisje in contact. Daarna worden ze goede vriendinnen van elkaar. Als het meisje zich op een gegeven moment begint terug te trekken, word Abigail bezorgd, en met haar agressieve karakter kan het fout af lopen…






Dit verhaal schrijf ik met http://www.quizlet.nl/users/AppleBloom/

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Eloise-Daddy? 590 197 1 decennium geleden
Abigail- Alone in the forest 448 191 1 decennium geleden
1 september - 6 jaar later (ze is dus 16 nu) Eloise- 275 136 1 decennium geleden
Abigail- How to stay alive 346 192 1 decennium geleden
Eloise- Maths 599 185 1 decennium geleden
Abigail – Loneliness. 348 137 1 decennium geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen