Inleiding;
Jade is meisje van 14 jaar en zit in een band met twee vrienden van haar. Die vrienden heten Gunther & Elayn, zij zijn 16 en 18 jaar. Jade woont nog bij haar ouders thuis maar dat is enkel omdat ze nog geen 18 is. Ze is eigenlijk de hele tijd bij haar vrienden, en dat vinden haar ouders eigenlijk ook wel goed. Zij doen hun eigen dingen en Jade doet die van haar. Jade doet samen met Gunther en Elayn wat zij het liefste doet, muziek maken. Ze zijn voor de lol begonnen maar willen nu echt doorbreken naar de top.

Personages;
Jade:
14 jaar, zingt, speelt gitaar en houd van alles wat alternatief is. Ze kan soms een beetje bitchy zijn maar dat is ze nooit tegen haar vrienden. Jade is erg muzikaal en kan eigenlijk op elk instrument wel wat. Ze moet nog wel 2 jaar en dan kan ze stoppen met school. Althans… Jade vindt een diploma nu eenmaal een must. Ze is geboren in Cincinnati.

Gunther:
16 jaar en eigenlijk het stereotype emo. Niet iedere emo snijd zich en Gunther dus ook niet. Hij kan bass en keyboard spelen. Gunther is erg teruggetrokken en gevoelig. Zijn ouders zijn van Russische komaf maar hij woont al heel zijn leven in Amerika. Gunther en Jade hebben de band opgezet, Elayn is daar later bijgekomen…

Elayn
18 jaar en dus de oudste van de bent. Het enige bandlid wat maar 1 instrument bespeelt. Hij gedraagt zich als een vader over de rest van de band, hij komt vaak erg zorgzaam en volwassen uit de hoek. Maar ook Elyan heeft hele vage hypere momenten.
Elayn is naar Amerika verhuist om te studeren maar daar kwam eigenlijk niks van omdat muziek nu eenmaal zijn ding is.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1 800 152 1 decennium geleden
2 801 149 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen