Dit verhaal gaat over een meisje Melody. Die voor een jaar naar Amerika komt omdat haar tante een wereld reis gaat maken. Melody (19) komt vanuit Nederland naar Amerika East Quilcene om op haar neefje Jason(11) en de winkel van haar Tante tot zei terug is.

De tante van Melody is 10 jaar geleden naar East Quilcene verhuist omdat ze zwanger was geraakt van een man toen ze daar op vakantie was. De 2 hadden het een tijdje geprobeerd samen er het beste van te maken. Maar toen dit niet lukte is haar ex vriend naar New York verhuist omdat hij daar een nieuwe baan kon vinden. Omdat ze daar toen een klein goedkoop houthakkers huisje hadden gekocht om van daar te kijken voor iets anders, en haar tante geen geld meer had voor iets anders. Is zei daar samen gebleven met Jason en in de loop der jaren daar een nieuwe bestaan opgebouwd, het het kleine huisje omgetoverd tot een waar paradijsje omringt door een geweldig mooie tuin. Aan de rand van een bos. Haar tante is daar een winkel begonnen om rond te kunnen komen met landelijke spulletjes kaarten kaarsjes kasten en decoratie spulletjes.

Melody heeft het niet naar der zin in East Quilcene. Het passen op Jason valt zwaar.Het liefst zou ze meteen terug gaan maar Nederland, maarja ze had beloofd dat ze zou blijven tot haar tante terug kwam. Als Melody de 2e maand van haar verblijf in Amerika een jongen in de winkel krijg (Taylor Lautner die daar bezig is met het opnemen van Abduction)in haar ogen gewoon een klant. Begint dat langzaam maar zeker te veranderen. Melody die had voorgenomen om zich aan niks of niemand te binden krijgt een ware twee strijd met zich eigen. Taylor die haar al het mooie van Amerika laat zien, en die haar hart langzaam veroverd, of terug naar Nederland met al haar vrienden vriendinnen, familie, school en haar oude baantje.




De nuchtere Melody begint na een tijdje echt een zwak voor de lieve Taylor te krijgen.

Dat maakt voor haar alleen maar moeilijker want ze had gezworen dat zich eigen niet ging binden aan dingen en mensen en dat als haar tante terug was ze meteen terug ging naar huis.


Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden, mochten jullie nog ideeen of tips hebben dan hoor ik ze graag. En vertel aub wat je er van vind, hier kan ik misschien nog wel iets mee. En vertel vooral aan iedereen als je het een mooi verhaal vond! =$

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
A new home | | Taylor Lautner Hoofdstuk 1 3089 385 1 decennium geleden
A new home | | Taylor Lautner Hoofdstuk 2 2212 392 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen