Mijn blik viel op een bescheiden meisje helemaal links, een beetje vooraan. Ze glimlachte lief naar ons, maar opeens werd ik aangestoten door Zayn. Hopelijk had iedereen niet door dat ik er even niet bij was.
Eindelijk - het nummer What Makes You Beautifol van ons kwam. Ik keek de hele tijd naar links, precies waar het knappe meisje stond. Ze ging even met haar rechterhand door haar haren en keek blozend weg van mij - van ons. Ze was niet perfect, ze was prima. Ik kneep mijn ogen tot speeltjes om haar een beetje goed te kunnen bestuderen. Een plukje haar was over haar linkeroog heen gevallen, haar bronze haren werden plagerig door de wind in haar gezicht geblazen. Ze keek even naar beneden en ik kon nog net zien dat ze even een paar keer knipperde met haar ogen.
Ja, het nummer zette in. Ik zong extra goed mijn solo, en liep het podium af. Iedereen van de band en alle meisjes in het publiek staarde mij vreemd aan. Zacht gekibbel zoals 'Nee, hij gaat naar mij toe!' waarop iemand antwoordde 'Nietus, stomme trut!' werd steeds harder. Bezweette handen probeerde wat van mijn lichaam aan te raken. Ik zuchtte. Ik liep regelrecht op het meisje af.
'Wat is je naam,' zuchtte ik. Ze keek me nerveus aan en pijnzde even kort. Ze was niet heel erg oplettend bezig. Ik pakte haar hand, en liep weer terug naar het podium.
'Fanny,' zuchtte ze met een enorme glimlach en een dromerig tintje.
'Achternaam?' zei ik grijnzend terug. Ik gaf haar een kort kneepje in haar hand.
'Browns,' Ik wist genoeg. Ik liep sneller terug naar het podium, de muziek sprong weer aan. Ik zong op mijn best, en hield tegelijkertijd Fanny haar hand vast. Dit was echt een geweldig moment.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
001. 362 159 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • misslola

    leuk snel verder gaan ik wil het lezen xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen