Niemand wist dat het zo snel zou komen; Overbevolking.
De oplossing hiervoor is gruwelijk; In ieder land worden teams van kinderen van 12 tot 20 jaar gekozen, met één leider van 30+ jaar. Deze worden in alle verwoeste delen van het land afgezet en krijgen een lijst met spullen die ze moeten vinden. Iedere lijst heeft een aantal andere en een aantal dezelfde dingen, dus sommige teams moeten elkaar aanvallen en vermoorden om hun spullen te krijgen. Samenwerking is toegestaan, zelfs om een maffia te vormen. Er zijn geen regels aan het spel, het mag zo lang duren als nodig is.. als die lijsten maar worden afgerond en er teams 'af vallen'. Als de lijst is voltooid moet deze worden ingeleverd met de spullen die erop staan, heb je de lijst voltooid wordt je team eruit gehaald en ben je veilig. De eerste drie winnende teams overleven, alle anderen worden vermoord.

We volgen het team van Aeliss. Haar team bestaat, hoe ongelukkig het ook mag zijn, uit één vriendin, een aantal mensen die ze niet kent, en haar vader als teamleider.

Reageer (2)

  • Almarath

    Deathwolf,
    Ja die titel is van BB ^__^
    Thanks for je Abo; Ik wil eigenlijk wel verder gaan met al mijn verhalen hier, maar ik heb amper tijd.
    Ik heb ook op de pc nog veel te veel onafgemaakte dingen. Dus ik begin er pas aan als ik echt tijd heb, en dat heb ik nauwelijks. :S
    School is zo druk, werk is zo druk. :S

    1 decennium geleden
  • CosmosDog

    Die titel, is het van Breaking Benjamin I Will Not Bow ?
    Ik ga je verhaal lezen, + ben een aboneetju.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen