"john zal en moet het uitvinden!"zei fritz tegen lana. lana knikte en verdween in de kamer naast het kantoor van fritz. "trrrrrring."de telefoon ringelde en fritz pakte vloekend op. "ja? met fritz leerdamte.
nee maar.
nooit van mijn leven!
wie denk je wel dat je bent, f*ck. "al vloekent al gooiend legde fritz de telefoon weer op de haak."die mensen van doorderecht, ze willen echt alles hebben."zei fritz toen lana de kamer weer binnen kwam door het gevloek van haar baas.
"vertel ze gewoon dat je dat niet hebt."mompelde lana die naar de ingang van het kantoor liep.
"kan ik niet. ze vragen om... ze vragen om jonh.
lana's mond viel open van schrik. "zijn ze gek geworden?"
"dat denk ik wel."antwoorde fritz triest. "haal jonh hier. ze zeiden dat ze nino zouden ontvoeren als we jonh niet zouden geven."
lana knikte en liep snel de kamer uit om jonh te halen.
"steletje rotzaken, ik weet echt niet wat ze nou met jonh willen uithangen."fritz ging in zijn stoel zitten en pakte een stapel brieven. "ik zal jonh, lana, nino en nog veel meer mensen vertelen wat er met dat vervloekte meisjegaat gebeuren."


dat is een heel spannend stukje. als je het hele verhaal leest kom je er wel achter wat fritz gaat doen met 'dat vervloekte meisje'. dus het gaat over jonh, en natuurlijk het vervloekte meisje. haar naam is een groot geheim en als je het erhaal leest weet je waarom.

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1 688 217 1 decennium geleden
2 572 252 1 decennium geleden
3 366 180 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen