• Black Ravens • FW 

    Fred en George Weasley beginnen aan hun zesde jaar op Hogwarts als er vier nieuwelingen in hun jaar instromen. "Uitwisselingstudenten" had Dumbledore gezegd. Maar er was iets speciaal aan de hand met de vier nieuwe Ravenclawers. Ze verbergde iets. En dat deden ze ook echt. Eentje van hen kon gedachtes lezen. De andere had geen mantel nodig om onzichtbaar te worden. Nog een ander kan zichzelf veranderen in ieder wat of eender wie. En de laatste Miley Gòmez bezit de kracht om te toveren zonder toverstok. Fred Weasley voelt zich aangetrokken tot haar en hij en zijn broer worden bevriend met hen. De vier meisjes zullen de hulp van de tweeling goed kunnen gebruiken terwijl ze hun opdrachten proberen te volbrengen in en rond Hogwarts. Maar er is altijd gevaar op de loer. De meisjes moeten snel zijn. Want als ze niet op tijd vinden waar ze naar zoeken, zullen ze een voor een tot stof veranderen.
    'If you were a Black Raven, where would you hide?'


    Rollen:
    1. Meisje dat kan gedachtenlezen. Heeft nooit haar familie gekend
    Apart
    2. Meisje dat onzichtbaar kan worden. Werd vroeger altijd gepest Dumbledore
    3. Meisje dat zichzelf kan veranderen. Heeft het geheim dat ze ooit haar vriendje heeft vermoord. Campeones
    4. Het vriendinnetje van George Weasley. Het gaat niet zo goed met hun relatie. Giulietta
    5. Een vriendin van Draco Malfoy die achter het geheim van de vier komtZolanski
    6. Nieuwe leerkracht (vrouw) Verweer tegen de Zwarte Kunsten met hetzelfde karakter als professor Snape
    7. Nieuwe leerkracht Bovenaardse Krachten 
    8. Drie vriendinnen van rol 5. Minderjarige dooddoeners
    9. Jongens uit Ravenclaw (15-16-17jaar)
    10. Leerlingen uit Gryffindor en Hufflepuf (jongens-meisjes, alle leeftijden)

    Informatie:
    Rol:
    Volledige naam:
    Leeftijd en leerjaar:
    Afdeling en rede:
    Karakter: Ik wil vooral aparte mensen voor de drie vriendinnen
    Uiterlijk: Bekend persoon, foto + naam.
    Toverstok:
    Patronus:
    Huisdier:
    Extra's:
      

    [ bericht aangepast op 5 juni 2011 - 17:30 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Rol:Meisje dat zichzelf kan veranderen.
    Volledige naam:Parker Scarlett Mitchy Von Monroe
    Leeftijd en leerjaar:Parker is 16 jaar oud en stroomd in in het 6de leerjaar.
    Afdeling en rede:Ravenclaw, De leerlingen van Ravenclaw staan bekend om de kenmerken wijsheid en intelligentie. en dat is iets wat zekker niet ontbreekt bij Parker.
    Karakter:Parker is een meisje die niet snel iets van zichzelf loslaat. Ze is enorm gesloten naar andere personen toe, maar sluit zich niet voor contact af. Toch is Parker niet een persoon waar je snel een leuk praatje mee zou maken over het weer. Ze praat weinig en als ze iets zecht, is het altijd iets wat belangrijk is. ONdanks dat parker totaal niet spraakzaam is, je zal haar aanwezigheid altijd merken. Door de manier waarop ze haar ogen zich aan iemand vast kunnen pinnen en haar houding, zal je nooit iemand horen zeggen dat ze haar niet hadden gezien.
    Dat Parker niet zo'n prater is, maakt haar wel een helle goede luisteraar. Alles wat er gezcht word, neemt Parker op om er daarna uuren over na te kunnen denken.
    Parker komt voor veel buitenstaanders nogal dreigend over, omdat je haar niet zo snel zult zien lachen. Maar die gespannen lippen zou ieder ander hebben, die een groot geheim met zich meebrengt. Want Parker is niet altijd zo stil geweest. Ze is altijd een meisje geweest dat vrolijk door het leven sprong en waar iedereen mee kon lachen. Maar aan die tijd kwam al snel een eind. waarna ze haar vriendje levend verbranden tijdens een verkeerd uitgesproken spruik.
    Uiterlijk:


    [Ariana Grande
    Toverstok:walnood toverstok van 26,2 cm. met als kern puur drakenhartbloed.
    Patronus:Reuze Panda
    Huisdier:Parker heeft al zo'n 4 jaar een Fert, genaamt Puck. Het liefst neemt ze hem overal mee naar toe. Hij is ontzettend tam tegenover Parker, en haar vriendinen, maar er moet geen vreemden in zijn buurt komen.


    Extra's:/

    [ bericht aangepast op 3 juni 2011 - 23:53 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Ik ga er morgen zeker een aantal maken! Sws nummer 1 en misschien nog een minderjarige dooddoener!

    [ bericht aangepast op 3 juni 2011 - 23:18 ]


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Vriendin Draco Malfoy
    Volledige naam: Romina Elizabeth Maria Dilaurints
    Leeftijd en leerjaar: 15 5de
    Afdeling en rede: Ze zit natuurlijk in Slytherin, door haar afkomst wel te verstaan. Haar moeder is verre familie van de zwaderaars dus ja, het kon niet anders, eigenlijk is een heel vriendelijk meisje
    Karakter: Romina is een heel druk en vrolijk meisje dat met een lach op haar gezicht door het leven gaat. De enige die haar ooit heeft zien huilen is Draco toen ze in hun tweede jaar tehoren kreeg dat haar moeder was overleden. Verder is ze slim zonder te leren en daardoor schrijft draco nog wel eens huiswerk van haar over maar daar heeft ze geen problemen mee, ze weer dat hij altijd wel iets voor haar terug doet.
    Uiterlijk:

    AnnaSophia Robb
    Toverstok: 22,2 centimeter, gemaakt van versteend eikenhout en kern van een haar van de jonge Perkamentus.
    Patronus: Een elegante zwaan. omdat dat haar moeders patonus en faunaatvorm was
    Huisdier: Een klein schattig uitltje dat altijd op haar schouder zit.
    Extra's: Romina´s moeder is overleden toen romina acht was, en al een hele tijd daarvoor is haar vader verdwenen. sinds het overlijden van haar moeder is ze gedwongen bij de wemels in te leven, maar in de vakantie zit ze toch vaak bij haar vrienden en Draco natuurlijk


    "Longbottom, if brains were gold, you'd be poorer than Weasley, and that's saying something." - Draco Malfoy

    Ik kan morgen nummer twee wel doen (:


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Rol: meisje dat gedachten kan lezen
    Volledige naam: Aracia Karmanja Scarlatache
    Leeftijd en leerjaar: Ze is zeventien en zit in het zesde leerjaar.
    Afdeling en rede: Ravenklauw, Aracia is een ontzettend slimme meid, of dit echter komt doordat ze veel geleerd heeft in haar leven, of doordat ze simpelweg gebruik kan maken van andermans gedachten is echter niet bekend.
    Karakter: Aracia is de rustige van het stel, voornamelijk omdat ze altijd de gedachten van anderen afspeurt, dit zal ze zelfs uitproberen op professor perkamentus en professor sneep. Vaak geeft ze alleen antwoord als je haar een directe vraag stelt, ze is ook niet altijd een ideale gesprekspartner omdat ze dingen zal zeggen die je zelf denkt. Haar eigen gedachten zal ze echter amper prijs geven, alleen haar uil heeft een idee wat er in het hoofd van het meisje omgaat. Aracia is veel te vinden in gezelschap van andere mensen, ze haat het om alleen te zijn. Hierdoor maakt het haar ook niet uit of ze met vriend of vijand zit. Ook bezit ze de nodige sarcasme. Antwoorden die voor de hand liggen zul je nooit uit haar mond horen komen. Vraag je haar echter specifiek naar haar mening dan kun je ook beter een stoel pakken en ervoor gaan zitten want dan kan ze pleidooien houden die enkele minuten tot enkele uren duren. Suiker is iets wat ze hopeloos probeert te mijden, het meisje kan erg slecht met suiker omgaan. Van een theelepel zal ze letterlijk op tafels springen en de gekste dingen doen. Moed schijnt er ook bij haar in te komen als ze een 'sugar-rush' heeft, dingen die ze normaal nooit zou doen zien er nu uit als een leuk spelletje waarbij ze het liefst iedereen wil betrekken. Dit zorgt er ook voor dat het viertal snel bekend is bij de leraren. Af en toe lijkt ze een gespleten persoonlijkheid te hebben. De ene kant van Aracia is het liefst onzichtbaar, waardoor ze het liefst gewoon wat versleten kleding draagt, haar andere kant is echter in staat om zich helemaal op te doffen alsof ze de koningin is.
    Uiterlijk: Aracia is een meisje dat een dromerige uitstraling heeft. Haar donkere haren(met een paar lichte plukken) en lichte huid zorgen ervoor dat ze opvalt. Ze heeft echter bruine ogen, en niet de groene die mensen verwachten, waardoor mensen hun interesse verliezen. Ze is 1.62m, heeft een normaal postuur en lichtroze lippen
    Toverstok: 32,7cm gemaakt van kastanjehout. De kern bestaat uit een haar van een terzieler.
    Patronus: een sneeuwpanter
    Huisdier: Een Afrikaanse Oehoe genaamd Dayo, 'zij die vreugde brengt'.
    Extra's: Aracia heeft haar ouders nooit ontmoet. Zodra ze merkt dat een van haar vriendinnen over familie gaat praten probeert ze deze onderwerpen ook te vermijden omdat ze het gevoel niet kent. Tijdens de feestdagen zal ze dan ook op school blijven omdat ze simpelweg niemand heeft om naartoe te gaan. Haar vriendinnen zullen haar altijd uitnodigen, maar ze slaat het aanbod altijd af om zichzelf te beschermen tegen de pijn van het gemis. Verder heeft ze interesse in alles wat ze niet mag weten en alles wat verboden is.

    Rol: Meisje dat onzichtbaar kan worden
    Volledige naam: Jules Jólé Montgomery
    Leeftijd en leerjaar: Jules is vijftien jaar oud en stroomt in, in het vijfde jaar.
    Afdeling en rede: Ravenclaw. Jules bezit heel wat gezond verstand en zal haar intelligentie gebruiken op het goede moment. Verder staat ze bekend om haar wijze uitspraken en haar behulpzame karakter. Ze bouwt gemakkelijk vriendschappen op, een ding dat wel van pas komt als je een geheim achterhoudt.
    Karakter: Jules is iemand waarmee je goed kan praten, roddelen en lachen. Ze is een typisch tienermeisje, tenminsten op het eerste gezicht. Ze stelt zichzelf erg op als een stereotype, omdat ze niet anders wil zijn en opvallen. Ze is bijhoorlijk intelligent en gebruikt haar intelligentie altijd om anderen te verbeteren of te commanderen. Ze speelt graag de baas, laat niet met zich sollen en kan ontzettend gemeen worden als men niet doet wat zij wil. Haar intelligentie komt goed van pas als je probeert van haar over te schrijven, maar haar opletterige gedrag laat dat niet toe. Ze deelt niet graag, dus ook niet haar proefwerkblaadje. Ze heeft ontzettend veel charme, omdat ze een aanstekelijke lach heeft en vaak scherpe opmerkingen maakt. Ze heeft veel mensen die haar niet mogen, maar met haar nonchalante instelling veegt ze hen weg en schaamt ze zich niet snel. Toch is Jules niet een meisje dat poeslief is, goede punten haalt en de beste vriendin is die je je voor kunt stellen. Nee, Jules is onzettend gemeen en doet alleen dingen als het haar uitkomt. Als ze je niet nodig heeft, laat ze je vallen en negeert ze je.
    Uiterlijk:


    Miss Lea Michele. (:
    Toverstok: Jules' toverstok is gesneden uit eikenhout en is 22.2 centimeter lang. Hij bezit als kern een veer van een Hippogrief.
    Patronus: Een giraffe
    Huisdier: Drizzle is het meest arrogante, elegante beest dat je je voor kunt stellen.
    Extra's: /


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Informatie:
    Rol:
    1. Meisje dat kan gedachten lezen. Heeft nooit haar familie gekend. (En anders mag je het meisje ietwat veranderen, zodat ze de rol heeft dat ze van gedaante kan veranderen.)
    Volledige naam: Mer Hiver des Chiffres
    Leeftijd en leerjaar: Zeventien jaar oud en zit in het zesde leerjaar.
    Afdeling en reden: Ravenclaw, Mer is namelijk het soort meisje dat bekend staat om haar intelligentie en wijsheid. Ze heeft de meeste tijd wijze uitspraken waar bijna niemand op komt, als er een probleem is of als iemand wat nodig heeft.
    Karakter: Mer is het meisje dat niet bang is om te zeggen wat ze vindt, al zegt ze dat niet al te vaak. De helft van de tijd is ze namelijk stil en houd zich dan bezig met tekenen of lezen van een boek. Ze vindt dat als andere mensen hyper kunnen zijn bij haar in de buurt, of heel erg blij, dat zij het dan niet meer hoeft te zijn – het liefste houd ze ook van rust en stilte. Ze bespeelt de piano en gaat er dan helemaal in op, zo erg zelfs dat als er iemand binnen zou komen, diegene niet zou opmerken en gewoon door zou spelen.
    Mer is buitengewoon goed in het opmerken van iemands gevoelens, of dat komt doordat ze gedachten kan lezen of doordat ze gewoon goed is met iemand helpen, is niet voor haar bekend. Al helpt het natuurlijk wel dat ze hun gedachten kan lezen. Ze is erg geinteresseerd in wat andere mensen denken en wat ze ervan vinden, daardoor word ze alleen nog maar meer nieuwsgieriger, maar het beinvloed niet zoveel haar leven dat ze erdoor wil veranderen.
    Ze is een rustig persoon van zichzelf, maar op sommige momenten kan ze heel blij en onverschrokken hyper uit de hoek komen - zo is ze ook het soort meisje dat lacht om iets dat gister of een paar dagen geleden is gebeurd of gezegd, waar anderen haar vaak raar op aankijken, maar dat maakt haar niets uit.
    Haar slechte gewoonten zijn dat ze heel ongeduldig is en vaak koppig en eigenwijs uit de hoek kan komen. Vaak brengt het haar ook in problemen, waar ze niet altijd uit weet te wringen, omdat ze standvast eerlijk is en tegen haar normen en waarden is om te liegen.... Om wat voor reden dan ook.
    Uiterlijk: Mary-Kate Olsen.


    Toverstok: Een toverstok van 25cm, met het bloed van een Thestral.
    Patronus: Een zilveren Eenhoorn. (of anders een Hyppogrief).
    Huisdier: Light is het lieve, kleine, grijze katje van Mer Hiver des Chiffres. Ze werd Light genoemd omdat het katje hoop en licht voor Mer in haar leven bracht. Mer heeft haar familie nooit gekend en kocht toen een katje, Light, wat haar familie werd. Ze kan nooit zonder het katje en Light nooit zonder Mer. Zoals zussen, goede vriendinnen, moeder - dochter, zijn ze onafscheidelijk.
    Extra's: -

    [ bericht aangepast op 4 juni 2011 - 15:14 ]


    Quiet the mind, and the soul will speak.

    Rol: Meisje dat gedachten kan lezen
    Volledige naam: Taylor Isabelle Montague, haar roepnaam is Isa.
    Leeftijd en leerjaar: Isa is geboren op vier april 1979, ze zit in het vijfde leerjaar en is vijftien jaar oud.
    Afdeling en rede: Ravenclaw, Isa is van nature een erg leergierig meisje, ook is ze redelijk slim en weet ze erg veel van zichzelf waardoor ze voor proefwerken en dergelijke haast niet hoeft te leren.
    Karakter: Isa is een liefelijk, maar verlegen meisje. Hierdoor heeft ze niet veel vrienden en duurt het wel even voordat ze contact met je maakt. Ze observeert mensen graag van een afstand, door hun gedachten te lezen en als deze haar bevallen neemt ze pas contact met je op en gaat ze echt met ze gaat praten. Wanneer ze dit doet merk je al snel dat ze een erg vriendelijke en zachte persoonlijkheid heeft. Doordat Isa al veel in haar leven heeft meegemaakt is ze een gesloten boek en verteld ze dingen niet graag door, niet over haarzelf, maar ook als ze geheim van andere hoort bewaard ze deze netjes achter slot en grendel. Als iemand hulp nodig heeft is Isa degene die je meestal komt helpen, ze is erg behulpzaam en stelt respect en vriendschap zeer op prijs. Toch word ze door haar zachte en verlegen karakter veel gecommandeerd, wat ze het liefst negeert, maar soms kan ook haar bom ontploffen. Hoewel dit niet vaak voorkomt, is het al meerdere keren gebeurd. Als je Isa in deze staat treft, kan je haar maar beter niet aanspreken. Ze staat er om bekend dat ze dan zeer chagrijnig is, ontzettend arrogant en bekend om haar grove uitspraken, die niemand normaal van haar gewend is. Dit en dat ze ontzettend creatief is en op een andere manier denkt dan andere, zorgt ervoor dat ze buiten de groep valt. Vanbinnen is Isa ook redelijk moedig en een echte doorzetter, ze geeft dingen niet snel op en streeft ernaar dat alles perfect is. Je kan haar dus zeker een perfectionist noemen. Ook is ze erg optimistisch en ziet ze overal het goede van in, ze is een echte dromer en een levensgenieter. Ondanks dit geeft Isa mensen niet snel tweede kansen.
    Uiterlijk:


    Isa is een tenger, klein meisje met een zeer blanke huid, waarvan je bijna kan zeggen dat het wit is. Ze lijkt erg breekbaar door haar smalle postuur, ze weegt 43 kilo en is om precies te zijn 1.55, waarvan haar lange en dunne benen het grootste deel in beslag nemen. Lichtblonde stijlen haren vallen langs Isa haar ovale gezichten en stoppen tot iets boven haar borsten. In haar gezicht vallen twee, grote, blauwe kijkers die worden omringd door lichtgekleurde, lange wimpers, waar altijd wel een likje mascara opzit. Van zichzelf heeft Isa een kleine, ietwat bolle neus, die precies midden in haar gezicht valt en perzikgekleurde, volle lippen. Isa heeft niet echt vrouwelijke rondingen, ze zijn er zeker wel, maar klein en onopvallend. Het maakt Isa niet zoveel uit, ze is blij met haar uiterlijk, niemand kan immers perfect zijn. Haar stem kan je beschrijven als hoog en dromerig.
    Isa haar kledingsmaak kan je beschrijven als apart. Ze gaat nooit met de tijd mee en draagt wat zij mooi en lekker vind zitten. Dit zijn jurkjes met leuke prints, kralen eraan, lichte kleuren. Maar ook shirts, rokjes en broeken vind ze leuk. Soms gaat Isa zelf aan de slag en maakt ze haar eigen kleren, tot groot succes, sinds ze ze zelf helemaal geweldig vind. In dit onderdeel lijkt ze erg op Luna Lovegood. Ook is ze helemaal weg van accessoires, ze houdt van grote kralen, in de kleuren zilver, maar ook goud. Isa heeft het niet zo op schoenen, ze loopt het liefst op blote voeten en anders gewoon een simpel paar ballerina’s. Dakota Fanning
    Toverstok: Isa haar toverstok is gemaakt van rozenhout. Hij is redelijk klein en om precies te zijn 19.6 centimeter lang. Ollivander heeft drakenhartenbloed van een Hongaarse Hoornstaart als kern gebruikt, waardoor de stok onbuigzaam is en moeilijk te breken. Bij het gebruik maakt de stok een vrolijke zwiep en is prima te gebruiken voor vakken zoals bezweringen en verweer tegen de zwarte kunsten. In de stok staat met een sierlijk handschrift Isabelle gegraveerd.
    Patronus: Al vanaf haar twaalfde en vooral na hard werken is Isa in staat geweest om een patronus op te roepen. De blauwe vlaag nam de vorm aan van een zwarte zwaan. Elegant, valt buiten de groep, slim en soms met een woedeaanval. Precies hoe Isa in elkaar zit.
    Huisdier: Isa heeft een kleine witte kater als huisdier. Het beestje is vier jaar oud en word geroepen bij de naam Torn. Het is een schat van een beest en een echte luilak. Isa is dol op hem en vertroeteld hem graag. Ze vind het prachtig hoe hij twee verschillende oogkleuren heeft, blauw en groen.


    Her heart was a secret garden and the walls were very high.

    Rol: Meisje dat onzichtbaar kan worden
    Volledige naam: Jessye Janelle Grant
    Leeftijd en leerjaar: Jessye is zestien jaar oud, geboren op een mooie achttien juni, en stroomt dan ook in het zesde jaar in.
    Afdeling en reden: Jessye is door de Sorteerhoed in Ravenklauw geplaatst. Het was van te voren echter al duidelijk dat dit zou gebeuren, want het is de afdeling waar Jessye verreweg het beste in past. Huffelpuf had ook nog een klein kansje gehad, maar Jessye is opvallend slim. Zwadderich viel meteen af, ze is alles behalve sluw. Griffoendor paste ook niet: nu ze voor haar leven moet vechten, is ze ongelooflijk bang. Van jongs af aan heeft ze fysieke gevechten altijd verloren, waardoor ze ze met alle liefde ontwijkt. Nu is er echter geen ontkomen meer aan, en dat weet ze.
    Karakter: Jessye is jarenlang gepest. Op school werd ze continu getreiterd door een groep van slechts vier mensen. Dave, Kyle, Finn en Serena. Serena was het ergst, vond Jessye. Ze was erger dan de drie jongens samen. Haar gemene woorden staken als vlijmscherpe messen door Jessye. De jongens daarentegen, maakten vaak opmerkingen die nergens op sloegen, hoewel ze wel gemeen waren. Serena was erger, op het schoolplein dan.
    De jongens waren meer in hun element buiten school, als er geen leraren waren om op hun te letten. Dan maakten ze haar niet alleen mentaal, maar ook lichamelijk kapot. De eerste keer dat dat gebeurde was toen Jessye slechts acht jaar oud was, haar pesters waren toen negen. Het begon met zo hard duwen tot ze op de grond lag en dan heel hard wegrennen, maar dat tweede deden ze uiteindelijk niet meer en in plaats daarvan gaven ze haar nog een trap na.
    Dit gebeurde gemiddeld zo'n twee of drie keer per week. Jessye had haar hersenen mee, maar zij waren met een stuk meer. Zo lukte het haar niet elke keer om hen te ontwijken.

    Tot haar tiende werd Jessye door dit viertal gepest. Zij gingen toen namelijk naar een andere school en vergaten haar, tot haar opluchting. Ze had heel erg gehoopt dat iedereen haar vanaf toen met rust zou laten, maar dat viel behoorlijk tegen. Een groepje uit haar eigen klas keerde zich tegen haar. Ze waren echter niet zo erg als Dave, Kyle, Finn en Serena.

    Jessye weet nog steeds niet waarom zij altijd werd gepest. Soms denkt ze dat ze op een of andere manier wisten dat zij speciaal was. Speciaal zijn werd niet geapprecieerd op hun school.

    Dat Jessye vroeger zo veel gepest is, is nu nog steeds te merken. Ze houdt er niet van om met vreemden om te moeten gaan, bang dat ze haar gaan pesten, en daardoor vond ze het dan ook helemaal geen strak plan om naar Zweinstein te moeten. Ze heeft zich echter toch over laten halen. Jessye is namelijk niet zo goed met het verdedigen van haar mening, ze past zich liever aan anderen aan. Ook dit is omdat ze bang is buiten de boot te vallen.

    Een ander gevolg van het pesten is dat Jessye heel erg veel moeite heeft met het vertrouwen van mensen. De enige die ze vertrouwt zijn haar ouders en de meiden met wie ze de opdrachten moet uitvoeren. Zij delen namelijk al een groot geheim, dus weet ze dat ze dingen verborgen kunnen houden.

    Bij vreemden is Jessye stil en gesloten, wat niet altijd een positieve eerste indruk op wekt, terwijl ze juist zo stil en gesloten is om te voorkomen dat ze een negatieve indruk achter laat.
    Bij vrienden is Jessye echter een stuk meer open. Ze doet dan gewoon mee in het gesprek en lacht om de grapjes die er worden gemaakt. Er zijn echter niet veel mensen waar ze zo bij is.

    Jessye is, zoals eerder al vermeld, erg slim. Ze gebruikt dit echter niet om zich beter te voelen dan andere mensen en is dan ook totaal geen betweter. Ze is in de klas juist erg stil en heeft haar gave niet nodig om onzichtbaar te zijn.

    Pesten ligt erg gevoelig bij Jessye. Als ze nu geplaagd wordt, ook al is het als een grapje bedoeld, voelt ze zich meteen enorm aangevallen en klapt ze helemaal dicht. Een zeldzame keer gebruikt ze echter iets wat Serena ooit tegen haar heeft gezegd om de ander de mond te snoeren.

    Als alles Jessye even te veel wordt, dan misbruikt ze soms haar gave. Dan gaat ze bij het Meer zitten, onzichtbaar zijnde opdat niemand haar lastig valt.
    Uiterlijk:


    i]Eden Sher[/i
    Met haar smalle neus, bolle wangetjes doch lichtelijk spitse kin, heeft Jessye niet een erg standaard gezicht. Mensen die haar voor het eerst zien, vinden vaak dat ze een vreemd uiterlijk heeft. Als je echter de moeite neemt om iets langer te kijken, zie je dat ze een best mooi meisje is.

    Jessye is verder qua uiterlijk juist vrij gemiddeld. Een meter zeventig lang, slank en een liefde voor kettingen. Ze draagt altijd een ketting, meestal eentje die ze van haar ouders heeft gekregen. Het is een gouden kettinkje met een klein bedeltje in de vorm van een hartje eraan.
    Toverstok: Haar toverstok is 23,6 centimeter lang en gemaakt van de haar van de staart van een Eenhoorn omhuld door het hout van een meidoorn. Deze stok is vooral goed voor gedaanteverwisselingen.
    Patronus: Jessye heeft moeite met het oproepen van een Patronus. Haar slechte herinneringen overwoekeren namelijk de positieve. Als het haar toch lukt, is het in de vorm van een zwaan.
    Huisdier: De stokoude familie uil is recent overleden, en als troost heeft Jessye een klein katje cadeau gekregen van haar ouders. Ze heeft het beest Brownie genoemd, naar de Dreuzel lekkernij die haar moeder wel eens maakt. Brownie heeft een donkerbruine vacht.
    Extra's: Jessye heeft een hekel aan vliegen en vindt het doodeng, maar vindt het wel erg leuk om naar Zwerkbal te kijken.

    Moet er nog iets bij van bloedstatus of familie? (:


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Informatie:
    Rol: Een vriendin van Draco Malfoy die achter het geheim van de vier komt.
    Volledige naam: Shantell Cornelia Kane.
    Leeftijd en leerjaar: Shantell is op het randje overgegaan naar het zesde leerjaar. Als ze aan het eind van het vijfde leerjaar niet haar best zou doen, dan was ze blijven zitten; maar ze heeft het gered.
    Shantell wordt op 13 november zeventien, ze is nu zestien.
    Afdeling en reden: Shantell is een echte zwadderaar. Als Shantell iets wilt dan zorgt ze ervoor dat ze dit ook krijgt; ze krijgt altijd haar zin wel. Dit doet ze alleen wel op een erg sluwe en sneaky manier. Wel is Shantell erg trots op de afdeling waar ze zit, en natuurlijk ook erg trots op haarzelf!
    Karakter: Als iemand zich schuldig voelt, geeft Shantell zichzelf altijd de schuld. Dat komt ook meerdere deels door haar jeugd, ze heeft niet echt een fantastische tijd achter d'r rug gehad.
    Shantell is wel enorm slim als het komt tot puzzels en uitdagingen; zo kan ze razendsnel dingen oplossen, en houdt ze ervan als haar hersens beginnen te kraken bij een denksport/spel.
    Shantell is ook erg koppig en heeft een sterke wil. Ze vind dat ze dingen moet afmaken; ze heeft een echte doorzettingswil.
    Als je goede vrienden met haar bent dan zul je diegene leren kennen die binnen in d'r zit. Het is niet dat ze verlegen is, ze vertrouwt mensen alleen niet zo snel. Ze moeten haar vertrouwen voor zich winnen, vind ze. Ze heeft ook meer jongensvrienden, dan meisjevriendinnen.
    Shantell zegt wat ze denkt, en dat zonder ene moeite. De meesten zeggen dan ook tegen haar dat ze een bitch is, vanwege haar antwoorden. Maar dat kan ze niks schelen, ze is juist zo bitchie omdat ze zichzelf zo kan beschermen. En ze pikt niet wat mensen over haar zeggen, want dan zegt ze er meteen wat van. Ook als ze hoort dat mensen wat over haar vrienden zeggen, zegt ze er ook meteen wat van. Ze laat zich niet zo snel over haar heen lopen. Haar vrienden vinden haar crazy, maar dan op een goede manier. Ze is snel nieuwsgierig en zoekt het gevaar op. Ze is onvoorstelbaar, je weet nooit wat ze van plan is, of wat ze gaat doen.
    Shantell raakt erg snel dingen kwijt – ze vergeet snel dingen, als ze net haar mobiel heeft gepakt en ergens anders heeft neergelegd, weet ze niet meer waar ze het heeft gelaten. And that’s to bad, want ze kan niet zonder haar mobiel. Ze moet altijd haar mobiel bij haar hebben, ze kan niet zonder.
    Naast dat ze té sarcastisch is, geeft ze erg veel om haar vrienden (alleen kun je dat niet zo goed merken), en geeft ze haar vrienden eerlijk advies. Want als Shantell advies geeft, meent ze het.
    Verder heeft ze meestal baggy of rockkleding aan, dit wisselt eigenlijk per dag. Als zij werkt heeft ze meestal baggy kleding aan, als ze naar haar studie gaat; meestal rockkleding.
    Uiterlijk: Jessica Alba
    Toverstok: De houtsoort is van kers en de kern is: Drakenhartenbloed. En de lengte is 23,5 centimeter.
    Patronus: Dragon.
    Huisdier: Slang; ze noemt hem Ringo. Ringo is haar allerbeste matey en ze zou echt niet meer zonder hem kunnen. Hier verteld ze ook alles tegen.
    Hobbies: Aan auto's/motors sleutelen, fotograferen, tattoeëren, zingen (ze heeft een erg mooie, rauwe stem) en gitaar spelen. En allerlei soorten dansen, streetdance, breakdance, etc. Noem het maar op. Dit heeft zij namelijk al van kinds af aan geleerd.
    Extra's: Shantell is erg creatief, ze komt snel met ideeën voor iets. Ze houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken, maar dat doet ze het liefst alleen. Dat geeft extra spanning vindt ze. Ze danst al vanaf haar 12e, en doet dit nog steeds. Verder houdt ze er het liefst van om in haar eentje te zijn/ iets te doen, dan samen.

    [ bericht aangepast op 5 juni 2011 - 14:04 ]


    Don't walk. Run, you sheep, run.

    Oh, en kan je het melden als de rollen bekend zijn? (:


    Carry me away, I hope that you don't break.

    Rol:Meisje dat zichzelf kan veranderen. Heeft het geheim dat ze ooit haar vriendje heeft vermoord.
    Volledige naam:Roselynn Delune
    Leeftijd en leerjaar:16 jaar, leerjaar 6
    Afdeling en rede:Zwadderich, Heel roselynn's familie heeft in zwadderich gezeten, Maar dat is niet de enige reden. Roselynn is erg sluw en komt al snel achter geheimen. zelf heeft ze ook één groot geheim, dat zelfs haar ouders niet mogen weten.
    Karakter:Roselynn is een sluw en evenwichtig type, ze maakt niet zo gauw ergens problemen van, en laat alles een beetje haar gangetje gaan. Je zult het niet denken, maar op een of andere manier komt ze achter veel geheimen, niet dat ze het doorverteld, maar gewoon omdat ze het leuk vind om vanalles te weten. Verder is ze heel charmant, en opgegroeid in een rijk gezin, dat zie je al aan haar af en toe wat arrogante karakter.
    Uiterlijk:



    ~ Megan fox

    Roselynn staat vooral bekend om haar zwarte golvende haren, en haar fel blauwe ogen. ze heeft een slank figuur, en lange benen.
    Toverstok:31cm beukenhout met in de kern slangengif
    Patronus:Een anaconda(slang)
    Huisdier:een zwarte uil, genaamd Nightwish
    Extra's: Roselynn heeft een hekel aan kleine insecten, en word bang in kleine ruimtes

    [ bericht aangepast op 4 juni 2011 - 19:59 ]

    Eurydice schreef:
    Oh, en kan je het melden als de rollen bekend zijn? (:
    Tuurlijk (: Maar het zal nog wel eventjes duren aangezien bijna iedereen dezelfde rollen invult (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Ik zal morgen of overmorgen nog een rol voor je invullen, ik moet nu weg. (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Het verhaal staat online! Alleen heb ik nog veel meer rollen nodig (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.