• Dit jaar begint een nieuw seizoen van 'De Villa'. Alleen dit jaar gaat alles anders. Het programma pakt vijf beroemde jongens uit het Verenigd Koninkrijk, met vijf totaal onbekende meisjes. Eveneens uit het Verenigd Koninkrijk. Ze nemen ze mee naar een villa in het Spaanse Lloret de Mar.
    Wat gebeurd er als je tien jongeren in een villa stopt? In het centrum van het uitgaan?
    Dat weten alleen de camera's die overal in het huis zijn opgehangen. De computer kijkt wie er bij wie past, en aan het einde van de week kijken we of de computer gelijk heeft gehad.



    Turn me up when you feel low | One Direction


    Ik heb de rollen van de meisjes nog nodig!
    Dit zijn allemaal hoofdpersonen!
    Nodig:
    Rol: Met wie je zou willen geselecteerd te worden door de computer
    Volledige naam:
    Bijnaam:
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats:
    Woonplaats:
    Uiterlijk:
    bekend persoon, mag met beschrijving, hoeft niet. Wel met foto (:
    Karakter: Uiteenlopend. Voorbeelden: Nerd, Slet, Anti-drank, Levensgenieter etc.
    Hobby's:
    Familie:
    Extra:


    De Rollen maak ik zo snel mogelijk bekend!

    ROLLEN:
    - Horan
    - Zouis
    - Houis
    - Hitzone
    - Strobe

    [ bericht aangepast op 4 okt 2011 - 15:48 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Me gustaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ik ga invullen! (:


    Big girls cry when their hearts are breaking

    ME MET HARRY SWS
    NU DE REST INVULLEN XD


    It's like I'm finally awake - One Direction.

    Mag ik vanavond voor Louis invullen? (:


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Zouis schreef:
    Mag ik vanavond voor Louis invullen? (:
    Tuurlijk!


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Harrryyyyy
    Volledige naam: Lois Hood
    Bijnaam: Lo
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: 16, 25-12-1994, Rotterdam
    Woonplaats: Londen
    Uiterlijk: Nina dobrev
    Karakter: Levensgenieter, Positief, lief, zorgzaam, heeft alleen een kort lontje, durfal, vind alles leuk.
    Hobby's: Muziek, dansen, breien ^^
    Familie: Anne -moeder- Peter -vader- Ruby -Zusje-


    It's like I'm finally awake - One Direction.

    Rol: met Niall Horan
    Volledige naam: Sarah McTodd
    Bijnaam: -
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: 17 jaar, 22 September 1994, Downe, Engeland.
    Woonplaats: London
    Uiterlijk:

    Dianna Agron

    Karakter: Sarah is een rustig meisje met een heel lief karakter. Ze zou nooit iemand kwaad doen. Ze is soft, en laat zich makkelijk kleineren. Ze kan zichzelf niet goed verdedigen en stopt zich vaak in een hoekje weg. Toch staan andere mensen altijd boven haar, ze vind zichzelf niet belangrijk en is een erg nobel persoon. 'Eerst de rest van de wereld, dan kom ik" is het volgens haar. Ze zou ook niet snel om hulp komen vragen, ze wilt anderen niet belasten. Verder is ze heel aardig, maar nogal verlegen. Je kan beter naar haar toestappen als je iets van haar wilt, dat zal ze nooit uit zichzelf doen.
    Hobby's: Sarah is altijd heel into school en leren, ze wil absoluut niet blijven zitten of zakken. Dus steekt ze het meeste van haar vrije tijd in school. Verder houd ze van lezen, muziek of wandelen. Meestal alleen.
    Familie: Sarah is streng opgevoed, haar familie is gelovig and so is she. Elke zondag gingen ze naar de kerk en Sarah werd in een kostschool gestopt waar ze iedere dag met uniformen rondliepen. Haar vader is de dominee van een kerk in hun de buurt waar ze opgroeide en haar moeder is een simpele huisvrouw. Sarah is enigst kind.
    Extra: -

    [ bericht aangepast op 3 okt 2011 - 17:37 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Rol: Harry Styles
    Volledige naam: Nikita Jones
    Bijnaam: Nik
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: 18 jaar, 09/12/ 1993, Londen
    Woonplaats: Londen
    Uiterlijk: Nikki Reed
    Karakter: Nikita is een echte levensgenieter die lief is voor iedereen. Ze wil altijd mensen te hulp schieten en deinst niet weg voor en uitdaging. Met drank moet je bij Nikita niet komen aanzetten, want daar is ze niet zo'n favoriet van. Ze komt altijd op voor vrienden en familie, maar soms vergeet ze dat wel eens voor zichzelf te doen. Soms kan ze wat verlegen overkomen, maar eens je haar kent blijkt ze helemaal anders te zijn.
    Hobby's: Dansen, lezen, muziek luisteren, Tenissen,...
    Familie: Is enig kind en ouders zijn gescheiden toen zij 8 jaar was. Ze heeft een slechte band met haar vader en de band met ahar moeder is ook al niet om over naar huis te schrijven.
    Extra: Haat mensen die anderen constant willen neerhalen.

    [ bericht aangepast op 3 okt 2011 - 17:32 ]


    Tears are words the heart can't say.

    ik ga vanavond een keer de rol van liam invullen 8]


    Everything you want comes after you stop looking for it

    Rol: Met Niall, als dat nog kan.
    Volledige naam: Lina Rosalie Mckenzie Montgomery.
    Bijnaam: Lina wordt vaak Lien genoemd, daarnaast wordt ze weleens Montgomery genoemd, maar dat komt minder vaak voor en dit werd eigenlijk altijd gedaan door de leraren bij haar op school.
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: Lina is een jongedame van achtien jaar oud, wie zichzelf nu eindelijk volwassen mag noemen. Ze heeft haar rijbewijs al en rijdt veel rond in de oude auto van haar ouders. Ze is geboren op 1 September, in het jaar 1993. Ze is geboren in de hoofdstad van Schotland, Edinburgh. Hier heeft ze met haar ouders gewoond totdat ze tien was en toen kreeg haar vader een goede baan aangeboden in Engeland.
    Woonplaats: Lina woont nu met haar ouders in Birmingham.
    Uiterlijk:


    Lina is een klein meisje van 1.55M groot, iets waar ze vaak mee gepest is. Ze is vrij normaal gebouwd en is eerder volslank, dan echt mager. Ze heeft namelijk vrij brede schouders en ook haar heupen zijn niet erg smal. Iets waar ze lang meegezeten heeft en zich eigenlijk nog steeds voorschaamt. Lina's grote bos met bruin, golvend haar valt meestal wel erg op. Haar haren zitten vaak erg vol en vallen op een verzorgde manier over haar schouders. Ze heeft sinds kort een pony, die ze vaak stijlt. In haar gezicht vallen twee donkerbruine kijkers. Deze zijn omringt door flinke, donkere wimpers die ze vaak rijkelijk versierd met mascara en soms wat meer make-up. Daarnaast heeft ze in haar gezicht ook een neus, waar ze ontzettend van baalt. Ze zou er alles voor doen om een subtielere neus te krijgen. Haar tanden heeft ze te danken aan drie jaar lang een buitenboord beugel. Haar kledingstijl is vrij neutraal. Ze draagt graag warme kleuren en het verschilt van jurkjes, broeken en rokjes.
    Lea Michele.
    Karakter: Lina is een apart meisje. Ze heeft een eigen wil, een uitgesproken mening en is iemand die graag doorzet tot het einde. Ze heeft namelijk duidelijke doelen en het is dan ook dan een must om deze te kunnen bereiken. Ze heeft altijd last van een ochtendhumeur en is zeker na het stappen niet instaat om iets voor je uit te voeren, eerst moet ze de roes eruit slapen. Toch is ze vrij opgewekt en positief ingesteld, en staat ze stevig in haar schoenen. Hoewel ze vaak erg gepest is, heeft ze zichzelf blijven vertellen dat ze heus wel iets waard is en ze staat vaak boven mensen die zich niet normaal gedragen. Lina heeft een lekker gebekt mondje en gaat graag uitdagingen aan. Ook dit meisje heeft minpunten en dit is bijvoorbeeld dat eerst zichzelf helpt, daarna pas anderen. Ze heeft veel eigendunk, is niet super sociaal en kan zelfs bot uit de hoek komen. Ze wil namelijk altijd de beste zijn en heeft er een hekel aan als iemand haar ergens mee verslaat. Ze moet namelijk óveral de beste in zijn.
    Hobby's: Lina heeft een dijk van een stem. Zingen is dan ook de lust in haar leven. Ze doet er veel mee, zit op zangles en doet vaak mee aan wedstrijden. Hiernaast is ze veel bezig met optredens geven, gewoon om aan de wereld te laten zien dat ze talent heeft, een van die dingen die ze goed van zichzelf beseft. Ze heeft een grote hekel aan shoppen, maar vindt ''kappertje'' spelen bij anderen geweldig. Ze plukt altijd aan haar eigen haren, aan die van anderen, heeft vaak iets origineels met haar haren en vindt het heerlijk om anderen iets over te brengen.
    Familie: De vrij aparte, maar vriendelijke en grappige Dani Montgomery is de vrolijke vader van Lina. Hij is kunstenaar van beroep, speelt piano en heeft een hekel aan zakenmannen. Hij is al jaren lang getrouwd met de sympathieke Madalene Carter, wie een schrijfster is. Het creatieve zit dus wel in Lina's bloed. Ze zijn thuis met zessen, wat betekent dat de vader en moeder des huize vier kinderen hebben. De oudste is Pam. Ze is 24 jaar oud en studeert mode in New York. Na haar komt de twintig jarige Mitchell. Hierna komt Lina zelf. En als laatste is er Mia, wie zestien is.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    IK GA INVULLEEEEEEEN :'D


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Met Liam Volledige naam: Juliet Parker. Bijnaam: Ze wordt altijd door iedereen Jules genoemt. Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: Ze is 17 en is geboren op 2 april in Liverpool Woonplaats: Ze woont in Liverpool, al sinds haar geboorte. Uiterlijk:

    Barbara Palvin Juliet is een klein tenger meisje. Ze is 1m65 en weegt amper 53 kilo. Ze heeft ellelange bruine haren die steeds perfect stijl langs haar magere schouders hangen en soms doet ze die, zoals op foto twee, in een hoge knot op haar hoofd. Ze heeft een lichtgebruinde huis en mooie, zalmroze lippen. Haar tanden zijn perfect wit en staan op twee mooie rijen. Juliet heeft mooie glans blauwe ogen en draagt altijd een beetje mascara en oogpotlood, maar overdrijft niet met haar make up. Van kledij gaat ze graag gaan shoppen in de tweedehandswinkel of iets anders retro om oude kleedjes enzo een nieuw leven te geven. Ze is dus totally into retro. Karakter: Juliet is een heel dromerig persoon. Ze zit altijd vast in haar eigenwereldje en het lijkt alsof ze nooit oplet. Ze zit altijd te staren naar de meest nutteloze dingen en droomt altijd weg. Daarom lijkt het soms in een gesprek dat ze niet luistert, ze doet het niet expres, ze zit dan gewoon in haar eigen droomwereldje. Juliet is een zeer naïef en onzelfzeker persoon. Ze vertrouwt iedereen veel te snel waardoor ze vaak gekwetst word en ze is ook van principe dat iedereen een tweede, eventueel derde kans verdient. Juliet is heel onzelfzeker. Ze is vreselijk verlegen de eerste keer je haar ziet omdat ze zoveel schrik heeft om een verkeerde indruk na te laten, iets belachelijks te doen of iets verkeerd te zeggen. Ze is een heel voorzichtig persoon. Ze is altijd bang mensen te kwetsen, maar ze probeert wel altijd de waarheid te vertellen ookal komt die hard aan. Juliet is ook een heel vrolijk meisje. Ze vindt altijd overal het positieve in, een ware optimist dus. Haar vrienden komen altijd op de eerste plaats. Ze zou er alles voor doen en als er iemand iets verkeerd over hen zegt zal het zijn beste dag niet zijn. Hobby's: Sinds Juliet’s zesde speelt ze al piano en akoestische gitaar. Ze heeft ook een zachte, mooie stem. Muziek is haar leven. Ze heeft thuis aan haar muren tientallen verschillende gitaren hangen en heeft een mooie witte vleugel thuis staan. Familie: Juliet is opgegroeid in een rijk gezin in Liverpool. Haar zussen en broers is het geld misschien een beetje naar hun hoofd gestegen, maar Juliet is een normaal meisje; Ze vindt geld gewoon niet het belangerijkste. Cheryll Parker is negentien en de oudste. Ze huppelt de hele dagen rond in designer kleedjes en barst van jaloezie. Ze zou eigenlijk al appart gaan wonen, maar ze heeft schrik dat ze dan moet gaan werken en haar eigen geld moet verdienen. Jayden is 16 en verslijt meisjes aan de lopende band. Elke week heeft hij wel een nieuwe cheerleader, hoe faker hoe beter, en zijn ego is dan ook groot. De kinderen hun leeftijden liggen heel dicht bij elkaar, hun ouders hebben dat ook expres gedaan in de hoop ze een goede band zouden hebben, maar dat is alles behalve gelukt. Jayden en Cheryll hebben de hele tijd ruzie en Juliet houdt zich nogal afzijdig van haar broer en zus.

    [ bericht aangepast op 4 okt 2011 - 21:30 ]


    all I want is the taste that your lips allow

    Rol: Met Harry Styles
    Volledige naam:Parker Scarlett Mitchy Von Monroe
    Bijnaam:-
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats:Parker is 17 en geboren op 3 Maart 1994. Ze is geboren in Londen.
    Woonplaats:Parker woont nog altijd in haar gebortenhuis in Londen.
    Uiterlijk:


    [Ariana Grande]
    Parker is een echte onderdeur. Ze is 1 meter 60 lang en heeft daarbij ook nog een dun postuur. Ze heeft lange donkerrood haar, waar van zichzelf redelijk veel slag in zit. Niet dat, dat vaak te zien is. want ze stijlt elke ochtend altijd trouw haar, haar, waardoor het stijl langs haar smalle gezicht valt.
    Parker heeft een helle lieve, spontane lach en mooie, grote, bruine ogen.
    Ze is vaak bezig met haar uiterlijk en het liefst draagt ze rokjes en jurkjes. Ze is ook echt getraint om op hoge hakken te lopen, vanwege haar lengten.
    Karakter:Parker is het soort meisje dat vind dat je alles uit het leven moet halen wat erin zit en is dus een echte levensgenieter. Ze leeft met de dag en daarom heeft Parker niet veel tijd voor sirieuse dingen. Ze haalt het liefst alleenmaar de helledag kattenkwaat uit. Parker is een sociaal en spontaan iemand, waardoor ze snel nieuwe vrienden maakt. Al vind niet iedereen haar even aardig, om haar uitgesproken mening. Nee, Parker is totaal niet op haar montje gevallen en daarbij ook nog eens een enorme flapuit. Waardoor ze vaak te snel haar mond opentrekt en dus zo vaak mensen beledigt, terwijl dit vaak niet haar bedoeling is. Parker is wel het soort dat zich enorm veel aantrekt van de mening van andere en heel onzeker is over zichzelf. Al laat ze dat haar geluk niet in de weg zitten.
    Hobby's:Parker heeft een passie voor Tekenen. Ze is niet iemand die vaak stil kan zitten, maar als ze tekend, kan ze daar hellemaal in opgaan. Ze is dan ook een echt natuurtalend.
    Verder winkeld Parker graag met haar vriendinnen.
    Familie:Parker is deel van een groot gezin.
    Ze is de op ena jongste en daarbij ook nog eens het enige meisje.
    Het gezin is samengesteld uit verschillende kinderen De moeder van Parker, Chatrina woont nu met haar 2 kinderen bij haar nieuwe man, Jebels die ook nog eens 3 kinderen heeft.
    Haar jongeste broerje Boy van 6, is een echte deugdniet en betekend heel veel voor Parker. Dan komt haar steifbroer, Dexter van 16. Dexter is als Parker haar beste vriend.
    Dan komt Puck Hij is 20 jaar en kan het niet echt goed vinden met Parker.
    En dan komt de laatste Christofer van 22. Hij woont op zichzelf, maar tog is hij nog altijd vaak bij Parker thuis te vinden.
    Extra:/

    [ bericht aangepast op 4 okt 2011 - 6:33 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    Sorry, perongelijk twee keer gepost., ;x

    [ bericht aangepast op 3 okt 2011 - 19:43 ]


    ''yOu aLreaDy kNoW wHaT'S uP''

    [Ik vul even een rol in, wacht

    Rol: Met Zayn Malik
    Volledige naam: Mila Katherina Vargova
    Bijnaam: Gewoon Mila of Kat
    Leeftijd, geboortedatum en geboorteplaats: 17, 18 februari 1993, Sofia Bulgarije
    Woonplaats: Birmingham
    Uiterlijk: Mila Katherina Vargova
    -Nina Dobrev
    Karakter: Rustig, stil en lief. Dat zijn de drie woorden die Mila kunnen omschrijven. Mila is het type persoon dat voor iedereen goed probeert te doen en meestal worden haar goede daden goed ontvangen, maar soms zijn er ook mensen bij die haar de schuld van alles gaan geven. Ze is een vrij teruggetrokken persoon die liever op een vrijdagavond rustig thuis zit en een filmpje kijkt, dan naar een feest te gaan. En alhoewel ze zo een stil iemand is, kan ze ook ongelooflijk vrolijk uit de hoek komen. Ze is niet echt een spontaan iemand, maar eenmaal je haar goed kent kruipt ze uit haar schulp en praat ze al veel meer. Ze heeft een gigantische hekel aan leugenaars en dikke nekken. Zoals iedereen heeft Mila ook minder goede kantjes. Zo kan ze ongelooflijk gemeen, bitchy en jaloers uit de hoek komen en wanneer ze iets wil gaat ze er ook voor, ook al moet ze om haar doel te bereiken over lijken, ze moet en zal het bereiken. Ze is één van de meest koppige personen die je ooit zal ontmoeten en wil in discussies altijd haar gelijk krijgen. Langs de andere kant is Mila een heel betrouwbaar en behulpzaam persoon. Maar wanneer je haar vertrouwen schaad breekt de hel los; schaad haar vertrouwen en het komt nooit meer goed. Zoiets vergeeft ze je nooit.
    Hobby's: Mila houdt van lezen, tekenen en speelt piano. Zoals elk meisje is ook shoppen één van haar favoriete bezigheden. Ze gaat graag naar de film en houd er van om plezier te maken met haar vrienden.
    Familie: Mila woont samen met haar vader, Peter Vargova, haar moeder Christina Botrev en de twintigjarige broer Christoff Vargova in een klein, gezellig huisje in Birmingham. Ze hebben thuis een hond, genaamd Buster.
    Extra: Mila is geboren in Bulgarije maar na zes jaar is ze, samen met haar ouders en broer verhuisd naar Birmingham.

    [ bericht aangepast op 3 okt 2011 - 20:13 ]