• Ik ben nogal een prutser als het op namen aankomt. Dus ik vraag jullie lekker.

  Eh. Ik wil een nieuwe story beginnen. Ik heb nog niks op papier, maar ik typ wel even een soort samenvatting uit.

  -insert name- wordt wakker op een vreemde plek zonder herinneringen. De rest van de wereld schijnt er niets van te merken, want ze/hij komt steeds mensen tegen die haar blijkbaar kennen. Als ze/hij na een week hetzelfde overkomt, waar ze/hij verschillende mensen lijkt te kennen of de mensen van de vorige keer een andere rol in haar/zijn leven hebben, begint ze/hij het zich af te vragen. Wat gebeurt hier nu precies?

  Uhm, ja, zo ongeveer.
  Het is een beetje gebaseerd op de anime Amnesia, alleen gaat het niet over wie haar vriendje is en zo, en zit er ook geen elfje in. :') als je Amnesia niet kent, Google is je vriend

  Hulp nodig met:
  Hij of zij?
  Naam van de persoon
  Titel van de story.

  Ik dacht een beetje aan "Rolling" omdat hij/zij steeds andere werelden in rolt en zo. Maar maak er maar iets leuks van.

  Ik sta er trouwens ook voor open als mensen mee willen schrijven, aangezien me dat wel leuk lijkt.

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  Hij of zij? Zij
  Naam van de persoon: Rachel, Monica, Megan, Brooke, Skyler, Anouk, Alice/Alicia, Ashley, Jane, Jessica, Brandi, Charlotte, Feline, Hailey, Kate, Lynn, Nathalie, Olivia, Rose, Zara. Meer weet ik niet xd
  Titel van de story: Geen idee, ik ben ontzettend slecht in titels bedenken. Ik vind Rolling trouwens wel een mooie titel!
  Xxx


  "Family don’t end in blood”

  Om een of andere reden dacht ik meteen aan Violet als de naam van het hoofdpersonage. En als titel: The weight of my memories. Maar Rolling is ook een leuke titel!


  Searching heavens for another earth

  Hij of zij? Zij
  Naam van de persoon Mila, Mira, Camille, Jayden, Janine, Aemilia, Lynn, Mary-Ann, Pamela, Lara, Carmen, Robin, Ize, Eylem, Gumush, Jenn, Carolena, Giada, Lave, Charabella, Fiore, Marina, Loreana, Jada, Paige, Annie, Mya, Melanie, Jocelynn, Iris, Leah, Evelynn, Brianna, Madison, Cymra, Talia, Florine, Eve. Of mijn naam: Brookelle! ;D. Nee, doe die maar niet, die is vreselijk.
  Titel van de story Ik vind Rolling wel leuk!


  "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

  Ik ben onlangs aan een andere story begonnen omdat hier geen animo voor was, maar ik zal het onthouden.
  Bedankt :Y)